Duro

Duro Tires er fra Taiwan og producerer dæk og slanger til el lang række forskellige køretøjer herunder, biler, ATV, motorcykler, Go Cart, industri, golf, have og park samt cykler. Cykel linjen er naturligvis den del vi har med at gøre.

Duro Tires blev grundlagt i 1945 med ideen om at kunne tilbyde forbrugerne nogle produkter af en overlegen kvalitet til en pris der er til at betale. Erfaringen fra så mange år med produktion har givet Duro Tire en dybdegående forståelse af hvordan man producerer cykeldæk og slanger i en høj kvalitet og i stand til at vide hvilket behov forbrugeren har.

Ud over hovedkontoret i Taiwan har man også en stor afdeling i USA og produktions fabrikker i Thailand og Kina.

"Holdbarhed" Er det styrende princip bag alt hvad fabrikken gør og dette vil de blive ved med at have i fokus. Duro Tires har en bred vifte af teknisk kapacitet og de tester alle produkter grundigt igennem for at sikre forbrugerens sikkerhed.

Alle Duro produkter er designet til give den maksimale ydelse og leve op til de strenge krav der bliver stillet verden over og dette resulterer i et fremragende produkt af høj kvalitet.

Duro Tires er i dag repræsenteret på vigtige strategiske områder rundt om i verden og er vand til at håndterer alt lige fra produktion, håndtering, fragt og salg til det meste af verden og herunder også Danmark.

Vi har valgt at føre nogle få enheder fra Duro Tires, som vi mener passer godt til det danske marked, men vi holder øje med markedet og deres produktudvikling så vi også her følger med.