Roland

Roland specialiserer sig i cykeltrailere og har et stort udvalg. Firmaet er baseret i Tyskland hvor også varerne produceres: "Alles Made In Germany".

Alt handler om intelligente og smarte transportløsninger med hensyn til cykler - det er Rolands speciale.

Efter mere end 25 års erfaring og opbygning af kompetencer og netværk så har Roland udviklet sig til at blive en ad de førende virksomheder indenfor produktion og distribution af hjul og trailere som passer til alle mulige slags cykler. Roland fortsætter med at udnytte deres førerposition til at udvikle og forbedre de intelligente transportsystemer indenfor cykelanhængere.

Grundlaget for Rolands succes ligger i den gennemsyrede viden der er opbygget indenfor organisationen: Dette drejer sig om medarbejdernes kompetencer, Rolands virksomhedskultur omkring at kvaliteten skal være høj, Rolands høje fleksibilitet og ikke mindst en stærk kundeservice og sikring af god opfølgning på forespørgsler fra kunder.

Den store styrke hos Roland ligger i et stort sortiment som kan leveres i ønsket antal inden for forholdsvis kort tid.

Hertil kan tilføjes at Roland til stadighed kontinuerlig søger på nye og bedre løsninger så man kan vedblive at være førende på dette marked. Rolands dedikerede team arbejder konsistent for at forbedre kvaliteterne ved produkterne og dermed give mere værdi for kunderne.