Weldtite - Tubeless, smøring og rengøring

Weldtite

Weldtite

Weldtite - Tubeless, smøring og rengøring

Weldtite - britisk kvalitet gennem mere end 80 år!

Weldtite er en britisk virksomhed, som siden 1940 har specialiseret sig i at udvikle kvalitetsprodukter til vedligeholdelse af cykler, så du kan bruge tiden på cyklen i stedet for på værkstedet.
Deres sortiment indeholder produkter som Kædeolie, affedter, Universalolie, fedt, kædespray, bremserens, bremsevæske, kædevoks, lappevæske og meget, meget mere. Og deres årlige produktion af 15.000.000 produkter, siger ikke så lidt om deres kvalitet og succes!

Weldtite har et særdeles godt omdømme og er kendt for at producere højkvalitets produkter, som er både effektive og pålidelige. – og netop derfor er Weldtite populær blandt cykelentusiaster og professionelle cykelmekanikere.

Weldtite Pure

Weldtite Pure er en serie af rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til cykler. Serien er specielt udviklet til at være allergi- og miljøvenlig og omfatter produkter såsom cykelrens, kædeolie og bremserens – alt sammen fremstillet af naturlige ingredienser og helt uden brug af skadelige kemikalier.
Pure serien er udviklet til at give dig en sikker og effektiv vedligeholdelse af din cykel, samtidig med at du beskytter miljøet og reducerer risikoen for allergiske reaktioner.
Pure serien er populær blandt cykelentusiaster, der søger en bæredygtig løsning til deres cykelvedligeholdelse.
Weldtite Pure produkterne er kendt for deres gode kvalitet, pålidelighed og høje effektivitet – og selvfølgelig for at være et miljøvenligt alternativ til traditionelle cykelrens-, vedligeholdelses-, og rengøringsprodukter.