Busch + Müller top-klasse cykellygter | 100 års erfaring med gennemtestet lygter til cykler

Busch Müller

Busch Müller

Busch + Müller top-klasse cykellygter | 100 års erfaring med gennemtestet lygter til cykler

Tyske Busch+Müller er en af verdens ledende producenter af cykellygter til racercykler, MTB og e-bikes. Firmaet gør meget ud af at få deres lygter sikkerhedsgodkendt, så de lever op til minimumskravene på de respektive markeder de sælges på. Foruden lygter producerer Busch+Müller bl.a. spejle og reflekser.

Opfindere og innovatører
Med tæt på 100 års erfaring har Busch+Müller været med til at skabe mange af de teknologier der i dag er kendetegnende for moderne cykellygter. Firmaet udvikler og tester konstant nye teknologier for at give sine kunder der bedst mulige cykellygter og dermed optimal sikkerhed på vejene.

Alt er gennemtestet
Hos Busch+Müller bliver der lagt vægt på, at alle lygter er grundigt testede. For, som de selv siger: ”Den eneste rigtige måde at evaluere en cykellygte på, er ved at se hvordan den klarer sig på vejen!” Hos Busch+Müller har de valgt at måle deres lygters kraft i lux frem for lumen, hvilket mange lygteproducenter gør. Lux viser nemlig hvor kraftigt et lys lygten leverer på en given afstand fra lygten. Hvorimod lumen blot viser hvor meget lys lygten sender ud, ikke hvor kraftigt det er, der hvor du skal se eller blive set fra.
Pga. deres høje standarder bliver Busch+Müllers produkter også brugt på en lang række europæiske cykel og motorcykelfabrikanters.