Dette originale lygtebeslag fra tyske Busch+Müller gør det muligt at montere en række baglygter på din cykel, der ellers normalt ville være vanskelige at montere pga. f.eks. bagagebærer eller bagskærm. Med beslaget opnår du o…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette originale lygtebeslag fra tyske Busch+Müller gør det muligt at montere en række baglygter på din cykel, der ellers normalt ville være vanskelige at montere pga. f.eks. bagagebærer eller bagskærm. Med beslaget opnår du også den fordel, at din lygte kommer højere op at sidde, hvilket gør den mere synlig for andre trafikanter, så din sikkerhed øges.

Anvendelse
Dette smarte lygtebeslag fra Busch+Müller giver solide muligheder for en sikker benyttelse af din baglygte. Lygtebeslaget kan benyttes på de fæeste cykler, hvor der dog kræves en afstand på 50 mm mellem boltene.

Specifikationer

  • Materiale: Plast
  • Eksklusiv lygte
  • Farve: Sort

Montering
Dette beslag monteres uden brug af værktøj og kan hurtigt tages af cyklen igen, hvis du f.eks. vil flytte det til en anden cykel. Beslaget benyttes til lygter med en afstand på 50mm mellem monteringsskruerne eller boltene.

Kvalitetsniveau
Dette er en original lygteholder fra tyske Busch+Müller. Holderen er lavet af hård plast, og kan holde til vejr og vind.

Vedligeholdelse
Denne holder kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den kan tørres af med en fugtig klud efter behov.

EAN: 4006021010550

Ingen anmeldelser af dette produkt.