Dick Johnson - Klunkevoks - beskytter bollerne

Dick Johnson

Dick Johnson

Dick Johnson - Klunkevoks - beskytter bollerne

Dick Johnson er et dansk brand, som levere klunkevoks med en vokslignende konsistens.

Hvis du ikke lige står og mangler en bøtte klunkevoks, er dette produkt også særdeles velegnet som practical joke til din bedste ven og vil helt sikkert skabe en god stemning til sammenkomsten.

Klunke voks fra Dick Johnson er det helt rette, hvis du ønsker et sæt skinnende og blanke klunker

Klunke voks er først og fremmest god humor. Men når det så er sagt, så indeholder produktet faktisk nogle gode egenskaber og de holder hvad de lover; nemlig at du får silkebløde klunker efter påsmøring.

Klunke Voks er ideelt for soldater, atleter og andre sportsfolk

Hvis du er cykelrytter eller løber meget, så kender du helt sikkert problemet med hudløse områder på dine inderlår, som kommer efter friktion mellem hud, sved og tekstil.

Det er grunden til at der er mange cykelryttere, som bruger Dick Johnsons klunkevoks som buksefedt, da det netop også afhjælper slidsår. Derforuden reducerer det de kløe, lugtgener, sved og hudirritationer som helt automatisk kommer efter store sportspræstationer.

Klunke Voks fra Dick Johnson har virkelig gode egenskaber

Trods det finurlige navn, er klunkevoks fra Dick Johnson, faktisk fuld af gode egenskaber.

Produktet er både økologisk og helt naturligt, da produktet er lavet på vitaminrigt sheasmør. Du skal derfor på ingen måde være nervøs for din sarte hud. Voksen indeholder desuden hverken parfume eller skadelige parabener, og er derfor et yderst allergivenligt produkt.