Brooks sadel, sadler og håndtag i højeste kvalitet fra Brooks

Brooks

Brooks

Brooks sadel, sadler og håndtag i højeste kvalitet fra Brooks

Brooks startede med at lave sadler tilbage i 1866. Udseendet har ikke ændret sig meget siden 1866 og til i dag.

I 1896 begyndte Brooks at producere racer sadler med stor succes. Også den gang gik ryttere op i kvalitet, men samtidig skulle komforten være i top. Allerede den gang formåede Brooks dette.

I starten af 1900-tallet begyndte Brooks at producere hverdagssadler med mønster til damerne samt sidetasker til herrecykler. Sidetaskerne blev en stor succes til herrerne, hvor man kunne medbringe sine ting til og fra arbejde.

1952 overgav stifteren af Brooks hele firmaet til sin søn, som skulle drive en stolt familietradition videre. Det må siges, at være gået over alt forventning. Brooks er i dag en verdensomspændende virksomhed, som leverer lædersadler, tasker og diverse udstyr til stort set samtlige lande i verden.

Rigtig mange cyklister ved, hvad en Brooks cykelsadel er, fordi ens forældre eller bedsteforældre husker og anbefaler dette brand. Brooks levere rigtig flotte sadler, hvor designet bærer præg af et retrolook, som dengang hvor bedstefar var dreng.

Brooks sadler former sig efter cyklistens anatomi i takt med at sadlen bliver kørt til. Sadlen kan vedligeholdes med Brooks eget fedt, som giver sadlen en længere levetid.

Læs mere på Brooksengland.com