Truvativ

Truvativ har hovedsæde i Chicago, Illinois og er en del Sram koncernen, som har mere end 25 års erfaring inden for cykelsport og cykeldele. Deres passion for cykelsport er enorm og alt hvad der er værd at vide omkring bjerge og terræn undersøges. Det er din garanti for, at Travativ går helt til grænsen, hvad angår viden om brug af deres komponenter -for kun på den måde kan de levere gode kvalitetsprodukter, med en stor viden og ”know how” bag.

Forskellige typer af krankbokse som f.eks. BSA og GXP

Truvativ står bag både de almindelige krankbokse som vi kender, men også bag udgaver med keramiske lejere. De produceres med fastmonteret aksel, uden aksel, samt med monteringsgevind.

Samtlige lejere i Truvativs krankbokse, er selvfølgelig både støv, jord, fugt, mudder og vandafvisende, hvilket sikrer dig en optimal levetid på krankboksen.

Truvativ producerer kvalitets krankbokse, som ligger i en meget fornuftig prisklasse.

Hvilken type krankboks passer til din cykel? – og hvilken størrelse?

Du vil komme ud for det før eller siden -nemlig at skulle udskifte din krankboks. Det kan enten være et styrt der ligger bag, eller simpelthen bare fordi den er blevet slidt med tiden. At finde den rette variant, kan dog til tider være lidt af en jungle at finde rundt i.

Når du skal skifte krankboks er der en række forhold du skal have styr på inden køb. Det er vigtigt at have styr på, om det er til italiensk eller engelsk gevind, eller om du evt. skal have fat i en adapter fra amerikansk til europæisk gevind.

Dernæst skal du kende 3 mål:

  • Bredden på selve stellet hvor krankboksen skal monteres
  • Diameteren på hullet i stellet
  • Diameteren på krankakslen

Vores support står altid klar til at guide dig igennem processen