E-FLY

E-fly er en dansk virksomhed der producerer elcykler, beregnet til det omskiftelige danske vejr. Cyklerne er i høj kvalitet og køreglæden derfor i top, når du kører på den lydsvage elcykel.

E-fly er en del af C. Reinhardt koncernen, som blev grundlagt i 1923 og drives af passionen for køretøjer. Suzuki motorcykler, scootere og ældrevenlige el-scootere, er blandt deres kernekompetencer. C. Reinhardt drives nu af tredje generation, Jesper Reinhardt.

Selv de bedste produkter fra E-fly kan have brug for reservedele

Selv om elcykler fra E-fly er i en rigtig høj kvalitet, kan det til tider blive nødvendigt med nye reservedele, i tilfælde af, at de eksisterende går i stykker.

Til trods for, at E-fly elcyklerne findes i mange forskellige modeller, har de stort set alle sammen de samme elektriske dele, hvilket gør det nemt at finde reservedele til cyklerne.

Vi har valgt at tilbyde et lille udvalg af E-fly el-dele, som indeholder batterier og ladere på hhv. 24 og 36 volt. Skulle du mangle andre lede til din E-fly elcykel, er du meget velkommen til at kontakte vores supportafdeling, som altid står klar til at hjælpe dig.