Dette sæt pedaler fra Bike Attitude SPD henvender sig til dig der kører landevejscykel. Pedalerne giver dig den fordel, at de kan bruges sammen med cykelsko til mountainbikes eller trekking-cykler, hvor der anven…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 399,00 Før 199,00
DKK 159,13
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette sæt pedaler fra Bike Attitude SPD henvender sig til dig der kører landevejscykel. Pedalerne giver dig den fordel, at de kan bruges sammen med cykelsko til mountainbikes eller trekking-cykler, hvor der anvendes SPD-klamper. Du sparer dermed et par cykelsko og får desuden den fordel, at klampen er undersænket skosålens bund, så du ikke bliver generet af den, når du går rundt. Du kan naturligvis også anvende landevejscykelsko til disse pedaler, idet der følger SPD-klamper med til pedalerne. Pedalerne er utroligt lette, idet de er lave med en aluminiumskrop. Bindingerne (der hvor man klikker klamperne i) er lavet i chrom molybdæn-stål, og har mulighed for justering af spændingen. Akslen er lavet i varmebehandlet chrom molybdæn-stål, hvilket gør den stærk. Kuglelejerne er almindelige runde løse kugler, der er forseglede, så der ikke kommer snavs og lignende ind i dem.

Anvendelse
Pedalerne egner sig især til landevejscykler, men de kan anvendes på næsten alle typer cykler, hvor du ønsker at opnå de fordele, det giver at være spændt fast til pedalen. Pedalen er med single side klik-system der reducerer vægten. Det er let for dig at løsne dig fra pedalen, når du ønsker det. Med et enkelt vrid med foden ud til siden, frigøres du fra pedalen. Pedalerne hjælper dig med at cykle længere og hurtigere, og du undgår, at blive for hurtigt træt. Desuden giver de dig bedre stabilitet og mere kontrol over cyklen. Pedalerne er designet til begyndere og befinder sig i middel klassen af Bike Attitude pedaler.

Specifikationer

 • Inklusiv 1 sæt SPD klamper og skruer
 • Single sidet bindinger
 • Klampesystem er kompatibel med Shimano SH-51 SPD klampe
 • Gevindtype: 9/16"
 • Størrelse: 79,8 x 65,3 mm
 • Tykkelse: 27,9 mm
 • Materiale på pedal krop: Aluminium
 • Materiale på bindingerne: Chrom molybdæn stål
 • Materiale pedal aksel: Varmebehandlet Chrom molybdæn stål
 • Leje type: Almindelig runde stål kugler som er forseglet
 • Vægt: 310 gram/sæt

Montering
Bemærk at pedalen i venstre side er med links gevind, derfor skal den spændes fast ved at dreje mod urets omløbsretning, mens pedalen i højre side er med almindelig højre gevind, og den skal dermed spændes fast ved at dreje med urets omløbsretning. Der skal anvendes en 15 mm. gaffelnøgle eller en 6 mm. unbrako nøgle til monteringen.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude er produkter, som er testet og gennemprøvet før de sendes på markedet og produkterne er pålidelige og har en lang holdbarhed. Firmaet prøver derved at gøre hverdagen nemmere for den enkelte bruger ved, at introducerer komfort og funktionalitet i alle produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attitude.

Vedligeholdelse
Pedalerne skal ikke adskilles og smøres, da de er bygget med et lukket lejesystem. Den eneste nødvendige vedligeholdelse er rengøring og smøring af bindingerne samt de udvendige skruer og fjeder, som justerer bindingerne. Smøring bør foretages efter passende intervaller alt efter brug, vejr og vind.

EAN: 4714150547808

Ingen anmeldelser af dette produkt.