Varenummer: 054E-PM86

Pedaler Exustar Combi Lux Alm/SPD CNC aluminium


.
399 DKK / STK
319,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Her tilbyder der et sæt af funktionelle pedaler, der nemt kan gøre din cykeltur bedre. Pedalkroppen er lavet i aluminium og delvist farvet sort. Pedalakslen og bindingerne (der hvor man klikker klampen i) er lavet i Cr-Mo stål, hvilket gør den rigtig stærk. Pedalerne har forseglede lejer.

  Anvendelse
  Denne pedal giver dig mulighed for at kombinere cykling i almindeligt fortøj og cykelsko i en og samme pedal. Denne pedal har en almindelig trædeflade på den ene side hvor almindeligt fortøj kan anvendes og på den anden side er der SPD klik system hvor cykelsko kan anvendes, så du dermed udnytter den fordel det giver ved at være spændt fast til pedalen og du har hele tiden mulighed for at løsne dig for pedalen når du ønsker det, blot ved et enkelt vrid med foden ud til siden og du frigøres fra pedalen. Fordelen er at man kan cykle længere og hurtigere og bliver ikke nær så træt. Desuden opnår man mere stabilitet og kontrol over cyklen.

  Specifikationer

  • Vægt: 360 gram pr. sæt
  • Størrelse: 105 x 66 mm.
  • Tykkelse: 22 mm.
  • Materiale: Aluminium
  • Reflekser: Ja
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm.)

  Montering
  Montering af disse pedaler kræver, at skrueretningen er rigtigt forstået, og gevindene smurt med pedalfedt. Venstre pedal med venstre gevind bør skrues på mod urets retning, og højre pedal med højre gevind bør skrues på med urets retning. Vi kan desuden stærkt anbefale, at man benytter sig af den medfølgende brugsanvisning.

  Kvalitetsniveau
  Exustar leverer den bedste kvalitet til prisen, hvilket kommer af deres store fokus på komfort og funktionalitet i produkterne. Firmaet har et verdensomspændende salg, hvor de har tilfredsstillet amatører såvel som professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Exustar.

  Vedligeholdelse
  Disse pedaler behøver ingen større vedligeholdelse, men det kan være nødvendigt at rense dem ved skidt og snavs. Denne rensning bør foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor mudder, skidt og snavs kunne foregå. Vi kan desuden anbefale, at man benytter sig af lidt syrefri olie til gevind og lejer, når man får lejlighed til dette.

 • Brand Exustar
  Produkt Pedaler
  Anvendelse MTB, Gravel
  Klampe SPD
  Kombi-pedal True
  Gevind 9/16"
  EAN 5712934001231
 • carsten R.

  Bestemt en god multipedal

  Tommy J.

  Fungerer perferkt både med og uden SPD.

  Peter M.

  Super

  Mikkel B.

  Perfectos

  Jens J.

  En positiv oplevelse da det er mit første "møde" med klick pedaler. De virker som de skal. Er noget overrasket over hvor meget mere energi der overføres med klick pedaler i forhold til almindelige.