Dette Exustar pedalsæt henvender sig til de cyklister der ønsker at prøve fordelene ved at være spændt fast til pedalerne i form af bindinger. Det giver store fordele ved kraftoverførslen og det sparer på energien fra muskler…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Dette Exustar pedalsæt henvender sig til de cyklister der ønsker at prøve fordelene ved at være spændt fast til pedalerne i form af bindinger. Det giver store fordele ved kraftoverførslen og det sparer på energien fra musklerne. Pedalerne er med klampe type E-RSL1 men er også kompatibel med Shimano SPD-R systemet, hvilket gør at de kan anvendes på cykler monteret med begge disse typer pedaler.
Pedalerne leveres inklusiv et sæt røde klamper, som giver dig mulighed for at flytte din fod fra side til side med en 4,5 graders bevægelsesfrihed. Pedalen er en letvægtspedal med aluminiums krop. Bindingerne (der, hvor man klikker klamperne i) er lavet i glasfiber forseglet termoplastisk med mulighed for justering af spændingen. Akslen er lavet i varmebehandlet CNC bearbejdet chrom molybdæn stål, hvilket gør den stærk. Kuglelejerne og bøsningerne er lukkede og forseglede, så der ikke kommer snavs og lignende ind.

Anvendelse
Disse pedaler kan anvendes på næsten alle typer cykler, hvor man ønsker at opnå fordelene, som det giver ved at være spændt fast til pedalen. Du har hele tiden mulighed for at løsne dig fra pedalen, når du ønsker det. Ved at vride foden ud til siden, frigøres du fra pedalen. Fordelen er at man kan cykle længere og hurtigere og bliver ikke nær så træt. Desuden opnår man mere stabilitet og kontrol over cyklen. Pedalerne er designet for begyndere og i den lavere ende af Exustars pedalserie. Pedalernes bindingssystem er kompatibel med de originale Shimano SPD-R klamper. Prisen er for et sæt pedaler.

Specifikationer

  • Inklusiv et sæt røde klamper og skruer
  • Klampe type: Exustar E-RSL1 som er kompatibel med originale Shimano SPD-R klamper
  • Gevindtype: 9/16"
  • Størrelse: 95 x 88 mm
  • Tykkelse: 20 mm
  • Materiale på pedal krop: Aluminium
  • Materiale på bindingerne: glasfiber forseglet termoplastisk
  • Materiale pedal aksel: Varmebehandlet  CNC bearbejdet chrom molybdæn stål
  • Leje type: Kuglelejerne og bøsningerne er lukkede og forseglede
  • Vægt: 324 gram/sæt

Montering
Bemærk at pedalen i venstre side er med links gevind og skal derfor spændes fast ved at dreje mod urets omløbsretning og pedalen i højre side er med almindelig højre gevind og spændes fast ved at dreje med urets omløbsretning. Der skal anvendes en 6 mm unbrakonøgle til monteringen.

Kvalitetsniveau
Exustar er produkter, som er testet og gennemprøvet før de sendes på markedet og er patenteret. Produkterne er pålidelige og har en lang holdbarhed. Pedalerne er med letløbende forseglede lejer, der forlænger pedalernes levetid.

Vedligeholdelse
Pedalerne skal ikke adskilles og smøres, da de er bygget med et lukket lejesystem. Den eneste nødvendige vedligeholdelse er rengøring og smøring af bindingerne samt de udvendige skruer og fjedre, som justerer bindingerne. Smøring bør foretages efter passende intervaller alt efter brug, vejr og vind.

EAN: 5712934000753

Ingen anmeldelser af dette produkt.