En rigtig god pedal til mountainbike eller city bike hvor du har mulighed for at montere tå-clips bøjler (skal tilkøbes). Pedalens aksel er i sort hærdet stål, mens kroppen er i aluminium ligesom pedalernes udvendige rammer. …
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En rigtig god pedal til mountainbike eller city bike hvor du har mulighed for at montere tå-clips bøjler (skal tilkøbes). Pedalens aksel er i sort hærdet stål, mens kroppen er i aluminium ligesom pedalernes udvendige rammer. Lejerne er dobbeltforseglet, og der er minimal friktion på grund af en meget høj finish og kvalitet.

Anvendelse
Dette pedalsæt fra OnGear egner sig især til city- og mountainbikes, men pedalerne kan bruges på alle cykler, der er designet til at anvende pedaler med et 9/16" gevind. Pedalerne har naturligvis reflekser både for og bag.

Specifikationer

  • Vægt: 264 gram per sæt
  • Størrelse: 101,1 x 63,2 mm
  • Tykkelse: 24,1 mm
  • Materiale: Aluminium
  • Reflekser: Ja
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm)

Montering
Montering er intet problem med disse pedaler og kræver blot, at man er opmærksom på gevindenes skrueretning. Før montering bør man smøre enderne med lidt pedalfedt, og derefter skrue gevindene på pedalarmene. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod uret, mens pedal med højre gevind skal skrues på med uret. Vi kan desuden anbefale, at man udførligt følger den medfølgende brugsanvisning.

Kvalitetsniveau
OnGear er vores eget mærke her i huset, hvor vi bestræber os på at opfylde vores kunders mangler i hverdagen. Dette forsøger vi ved, at implementere komfort og funktionalitet i produkterne, og så give det videre til en god pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra OnGear.

Vedligeholdelse
Disse pedaler kræver ingen stor vedligeholdelse, og kan blot renses ved skidt og snavs. Denne rensning bør foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet kan forekomme. Det kan desuden være en ide, at give gevind og lejer lidt syrefri olie ved lejlighed.

Kvalitetsniveau
OnGear har fået disse pedaler fremstillet i samarbejde med Wellgo, der leverer kvalitetscykelprodukter til en overkommerlig pris.

EAN: 5712934010882

Ingen anmeldelser af dette produkt.