2 anmeldelser
Shimano Ultegra pedal model PD-R8000 er med Carbon krop og byder på en ekstrabred trædeflade designet til at maksimere kraftoverførsel og stabilitet. Oven på pedalen er der monteret en holdbar rustfri plade som reducerer flex…
Læs mere
Vejl.: 1349,00
DKK 849,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shimano Ultegra pedal model PD-R8000 er med Carbon krop og byder på en ekstrabred trædeflade designet til at maksimere kraftoverførsel og stabilitet. Oven på pedalen er der monteret en holdbar rustfri plade som reducerer flex og mindsker slid ned i pedalen. Bredt placerede kuglelejer som sikrer stabilitet og styrke.

Anvendelse
Anbefales til landevejscykling, enkeltstart og Tri. Justerbar Release så pedalen kan finjusteres til din ud- og indstigningsreference. Dette giver derved en mulighed for, at man kan få en solid og yderst anvendelig pedal til brug på de fleste cykler.

Specifikation:

  • 1 sæt pedaler
  • 1 sæt klamper model SPD-SL type SM-SH11
  • Reflekser: Model SM-PD63
  • Gevindtype: 9/16"
  • Frigang til vej: 35°
  • Justerbar Release så pedalen kan finjusteres til din ud- og indstignings reference.
  • Farve: Sort
  • Aksel: Nickel Chromoly stål
  • Vægt: 248 gram/Par

Montering
Smør pedal gevindstykkerne ind i lidt fedt inden montering. Vær opmærksom på, at venstre pedal har "venstre gevind" og højre pedal har almindeligt "højre gevind". Brug 8mm unbrako nøgle til montering. Tilspændings moment 35 - 55Nm.

Kvalitetsniveau
Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige komponentgrupper alt afhængig af kvaliteten på det enkelte komponent. Disse pedaler befinder sig på kvalitetsniveauet Ultegra, som er Shimanos næstbedste racer gruppe. Hvis du er interesseret i at se en oversigt over samtlige komponentgrupper, kan du orientere dig her.

Vedligeholdelse
Juster fjederspænding på klampeholder efter individuel ønske. Du kan løsne trykket ved at dreje juster skruen "mod uret" eller stramme trykket ved at dreje juster skruen "med uret". Brug en 2,5 mm unbrako nøgle. Sørg for at rengøre pedalerne efter brug. Pedal klamperne slides og bør udskiftes jævnligt.

EAN: 4524667646297

02-04-2019
Fungerer perfekt og hurtig levering som altid.
14-01-2019
Super god pedal.