Vi anbefaler dette pedalsæt fra OnGear til turistcykler og shoppingcykler. Pedalerne har en dejligt stor platform og er forsynet med en skridsikker plastbelægning, der giver et got og sikkert greb for foden.  Pedalerne er des…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Vi anbefaler dette pedalsæt fra OnGear til turistcykler og shoppingcykler. Pedalerne har en dejligt stor platform og er forsynet med en skridsikker plastbelægning, der giver et got og sikkert greb for foden.  Pedalerne er designet med et hus og ramme i stål med plastik for- og bagstykke. Både foran og bagpå er der reflekser på pedalerne. Stålhuset og rammen gør pedalerne ekstra stødsikre, sammenlignet med pedaler udført i aluminium og plast.

Anvendelse
Pedalerne er udviklet til at kunne passe på alle cykler med 9/16" gevindtype. Designet og længden på pedalerne gør dem særligt velegnede til turist- og shoppingcykler. Pedalerne bruges primært til almindeligt dagligdagsbrug, men de kan monteres på alle typer cykle så længe de anvender samme gevindtype som pedalerne.

Specifikationer

 • OnGear pedalsæt, bestående af højre og venstre pedal
 • Pedalkrop: Stål
 • Chrom Molybdæn stål aksel
 • Gevind type: 9/16" (cirka 14 mm)
 • Stål kuglelejer
 • Pedalerne er med 2 x 2 reflekser
 • Længde: 76 mm
 • Bredde: fra pedalarm til yderside 120 mm
 • Højde: 23 mm
 • Vægt 280 gram pr. pedal - 560 gram i alt
 • Farve: Sølv/sort

Montering
Når du skal montere pedalerne på din cykel, skal du være opmørksom på, at venstre pedalen er fremstillet med venstre gevind, hvilket betyder, at den venstre pedal skal skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er derimod fremstillet med et almindeligt højre gevind, og denne pedal skal derfor spændes fast i retningen med uret. Vi anbefaler, at du giver gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres. Til montering skal der bruges en 15 mm ringgaffelnøgle.

Kvalitetsniveau
OnGear leverer en række forskellige komponenter til cykler. Som resten af OnGears varer, er disse pedaler af høj kvalitet og har et brugervenligt design. Det særlige ved dette pedalsæt er, at pedalerne er produceret med et stålhus og stålramme, som gør, at Turist/Club pedalerne er langt mere stødsikre end pedaler udført i aluminium og plast.

Vedligeholdelse
Disse pedaler har ikke trang til nogen stor vedligeholdelse, men kan hurtigt renses ved skidt og snavs. Vi anbefaler, at man renser pedalerne lige efter endt kørsel, hvor skidtet er blevet påført. Vi anbefaler desuden, at man giver gevind og lejer lidt syrefri olie ved lejlighed.

EAN: 5712934010844

Ingen anmeldelser af dette produkt.