Let og robust platformspedal fra Crankbrothers, der sørger for en alsidig og fleksibel oplevelse på din MTB og BMX. Pedalen er lavet i robust men samtidig let materiale af komposit således, vægten ikke kommer til at genere op…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Let og robust platformspedal fra Crankbrothers, der sørger for en alsidig og fleksibel oplevelse på din MTB og BMX. Pedalen er lavet i robust men samtidig let materiale af komposit således, vægten ikke kommer til at genere oplevelsen. Platformspedalen er designet til at have en optimal flade, så den kan være kompatibel med din skostørrelse, og samtidig præstere en funktionel kraftoverførsel. 9 pins sørger for et godt fæste til cykelskoen, mens de indbyggede Endurolejer tilbyder en lav roteringsfart og en høj kraftoverførsel. Dette ses også ved pedalernes Double Seal System, som modsætter sig al skidt, snavs og vand, så pedalerne har en lang holdbarhed og ikke bliver udsat for slid.

Anvendelse
Stamp 1 fra Crankbrothers holder et højt niveau med sit komposit materiale og alsidige specifikationer, så pedalerne kan holde sig holdbare under dårlige forhold. Dermed henvender platformspedalerne sig til MTB, BMX og Downhill, hvor de vil give en god oplevelse. Pedalerne passer godt sammen med almindelige sko eller en flad sko. Str. Large er anbefalet til sko str. 43 - 49 (trædeflade 11,1 x 11,4cm) og str. Small er anbefalet til sko str. 37 - 43 (trædeflade 10 x 10 cm).

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Krop materiale: Komposit
  • Aksel materiale: Støbt scm435 chromoly stål
  • Inderste leje: Igus iglide sleeve leje
  • Yderste leje: Enduro lukket kugleleje
  • Profil: 13mm
  • Pins: 9 stk. pr. side
  • Gevindstørrelse: 9/16"
  • Vægt: 299 gram for et sæt (Str. S)
  • 5 års garanti (ikke på slid)

Montering
Man skal være opmærksom på skrueretningen, når man monterer platformspedaler på pedalarmene. Venstre gevind skal skrues mod uret, mens højre gevind skal skrues med uret. Man bør desuden påsmøre lidt pedalfedt på pedalernes gevind inden montering.

Kvalitetsniveau
Crankbrothers har skabt sig et stort navn indenfor den grove del af cykelsporten, hvor de adskillige gange har leveret robuste og holdbare produkter til MTB og BMX, hvilket har gjort dem meget pålidelige som cykelmærke. Både amatører og professionelle benytter sig af produkterne, der er udviklet under stramme principper i forhold til materialevalg og teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Crankbrothers.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot at tørre platformspedalerne over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette bør man gøre umiddelbart efter endt tur. Det kan også være en god ide, at dryppe syrefri olie på pedalernes lejer og pakninger, så pedalerne bibeholder deres funktionelle niveau.

Tilgængelige varianter

Small, Large

Ingen anmeldelser af dette produkt.