3 anmeldelser
Shimano pedal model PD-R550 er med composite krop og byder på en ekstrabred trædeflade designet til at maksimere kraftoverførsel og stabilitet. Oven på pedalen er der monteret en holdbar rustfri plade som reducerer flex og mi…
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shimano pedal model PD-R550 er med composite krop og byder på en ekstrabred trædeflade designet til at maksimere kraftoverførsel og stabilitet. Oven på pedalen er der monteret en holdbar rustfri plade som reducerer flex og mindsker slid ned i pedalen. Denne racerpedal er desuden givet bredt placerede kuglelejer som sikrer stabilitet og styrke.

Anvendelse
PD-R550 fra Shimano leverer en nødvendig alsidighed og komfort til landevejsrytteren således, at et højt præstationsniveau kan bibeholdes. Cykelpedalerne henvender sig ideelt til landevejscykling, hvor man kan benytte de medfølgende SPD-SL. Racerpedalerne har desuden en justerbar release, så man kan finjustere pedalen til sine referencer.

Specifikation

  • 1 sæt pedaler
  • 1 sæt klamper model SPD-SL
  • Gevindstørrelse: 9/16"
  • Farve:Grå
  • Vægt: 310 gram/Par

Montering
Man bør være opmærksom gevindenes skrueretning ved montering, så de kan blive monteret rigtigt. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues mod uret, mens højre pedal med højre gevind skal skrues med uret. Vi anbefaler desuden, at man nøje følger den medfølgende monterings- og brugsanvisning.

Kvalitetsniveau
Shimano udvikler optimerende produkter til deres kunder, hvor komfort og funktionalitet i høj grad er inkorporeret. Dette har tiltrukket amatører og professionelle cykelryttere således, at produkterne også er at finde i UCI World Tour. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Der kræves ikke den store vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan med fordel tørre pedalerne over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette bør gøres umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet er blevet påført. Det kan desuden anbefales, at man anvender lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 4524667226628

02-09-2019
super pedal til prisen
22-05-2019
Godt produkt til god pris, der virker fremragende. Superhurtig levering.
08-05-2019
Super hurtig levering og super service