Du får her en Shimano 105 PD-R7000 pedal der er lavet med en robust, men let, LVG Carbon- og resin-krop, med en stor kontaktflade. Sammenlignet med tidligere pedaler i 105-serien byder denne Shimano-cykelpedal på en ekstra br…
Læs mere
Vejl.: 799,00
DKK 749,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du får her en Shimano 105 PD-R7000 pedal der er lavet med en robust, men let, LVG Carbon- og resin-krop, med en stor kontaktflade. Sammenlignet med tidligere pedaler i 105-serien byder denne Shimano-cykelpedal på en ekstra bred trædeflade. Desuden er pedalen hele 25 gram lettere end sin forgænger og designet til at maksimere kraftoverførsel og stabilitet. På pedalens overflade har Shimano monteret en robust og rustfri plade, der reducerer flex og mindsker slid på pedalen. De bredt placerede kuglelejer i pedalen sikrer stabilitet og styrke.

Anvendelse
Denne pedal kan anvendes til både landevejscykling, enkeltstartscykling og triatlon. Pedalen er forsynet med et justerbart release, hvilket giver dig mulighed for at finjusteres til din ud- og indstigningspreference.

Specifikationer

  • Farve: Carbon sort
  • Vægt: 265 gram/par
  • 1 sæt pedaler
  • 1 sæt klamper model SPD-SL type SM-SH11
  • Højde fra aksel center til platform 8 mm
  • Gevind størrelse: 9/16"

Montering
Bemærk at venstre pedal er udviklet med venstre gevind, og den skal derfor skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er udviklet med almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret. Sørg for at give gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres.

Kvalitetsniveau
Pedalen er designet således, at klamperne kan frigøres, når du ønsker dette. Dette gøres ved blot at vrikke hælen udad og væk fra pedalen. Pedalen er ikke designet til automatisk frigørelse ved styrt eller uheld. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og inden for denne kategori eksisterer der i alt 6 forskellige. Denne model ligger som nummer 3 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Hold klamper og bindingerne rene for snavs, så fastgøringen og udløsningen fungerer korrekt. Klamperne skal kontrolleres med jævne mellemrum for slid. Det anbefales kun at anvende originale Shimano SPD-SL klamper til denne pedal.

EAN: 4524667866282

Ingen anmeldelser af dette produkt.
EPDR7000_A.pdf 0.35 mb