Varenummer: B7-33201

BBB - Mountainhigh BPD-32 - Pedaler - MTB - Sort


.
249 DKK / STK
199,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Disse Mountainhigh MTB pedaler fra BBB, er skabt med en kraftig konstruktion som modstår alle de hårde udfordringer MTB udsætter dem for. Pedalerne er fremstillet af holdbar aluminium med CrMo spindel, og kommer i en pakke med 2 stk. Pedalerne er udstyret med aftagelige skridsikre pins, som sikrer at dine fødder ikke glider af pedalerne.

  Anvendelse
  Disse Mountainhigh pedaler anvendes til MTB, og er nem og hurtig at montere. Til disse pedaler anvendes en flad cykelsko, men du kan også bruge en almindelig sko.

  Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 592 gram
  • 2 stk. pedaler
  • Holdbar aluminium krop med CrMo spindel.
  • Aftagelige skridsikre pins

  Montering
  Ved montering af disse pedaler, skal man være opmærksom på gevindenes skrueretning. Før montering bør man smøre gevindene med lidt pedalfedt således, at de bedre kan monteres. Ved montering skal man huske på, at venstre gevind skal skrues mod urets retning, mens højre gevind skal skrues på med urets retning.

  Kvalitetsniveau
  BBB leverer kvalitetsprodukter til gode kundevenlige priser. Kvalitet og funktionalitet er kendetegnene for alle BBB produkter, hvilket dette pedalsæt også indikerer. Når du skal montere dine BBB Mountainhigh pedaler, skal du huske på at venstre pedal er med venstre gevind, og den derfor skal skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er med almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret.

  Vedligeholdelse
  Vi anbefaler ingen større vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan nemt tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette bør dog gøres efter endt kørsel, hvor skidtet måtte forekomme. Vi kan desuden anbefale, at man bruger lidt syrefri olie til gevind og lejer.

 • Brand BBB
  Produkt Pedaler
  Anvendelse MTB
  Gevind 9/16"
  EAN 8716683031393
 • Johan G.

  Stabila pedaler, bra pris. Kanske lite tyngre än förväntat men det känns som om de kommer att hålla länge.

  Emil H.

  Den ene pedal skuret i lejet.

  BORIS H.

  God stor flade og godt greb

  René B.

  dejlige store pedaler med mega god fæste lækkert

  Flemming B.

  Gode pedaler til fair pris.

  Hans E.

  hurtig levering varen var som forventet, god beskrivelse I annoncen

  Frank P.

  Til prisen fint OK. Smurte dem inden montering, da de føltes noget stramme i lejerne, men sådan skal det nok være, har oplevet det flere steder. Rigtig god forbindelse til fodtøjet med de små unbraco skruer.

  Thøger A.

  Meget solide og flotte - overraskende velegnede til en citybike.