2 anmeldelser
Shimano Touring PD-T421 er en allround klik-pedal med mulighed for at kombinere cykling i almindeligt fodtøj og cykling med cykelsko på en og samme pedal. Denne pedal har en bred trædeflade på den ene side til almindeligt fod…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 429,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shimano Touring PD-T421 er en allround klik-pedal med mulighed for at kombinere cykling i almindeligt fodtøj og cykling med cykelsko på en og samme pedal. Denne pedal har en bred trædeflade på den ene side til almindeligt fodtøj. På pedalens anden side er der SPD klik system, hvor cykelsko kan anvendes, og hvor fordelene ved at være "spændt fast" til pedalen med stor stabilitet og kontrol er til stede. Med Click'r pedalen kan du nemt "klikke ud" og "klikke i". Blot et enkelt vrid med foden ud til siden, og du frigøres fra pedalens lette og sikre fjedersystem.

Anvendelse
Denne Shimano pedal kan benyttes på alle typer cykler, og anbefales til daglig cykling sammen med almindeligt fodtøj eller en Touring cykelsko. Click systemet er SPD og klampe typen Multi Release, som kan udløses fra pedalen i flere retninger. Click systemet har justerbar spænding for individuel tilpasning, komfort og køreglæde ved at være spændt fast i pedalerne.

Specifikationer

  • Shimano PD-T421 pedal, beståenden af højre og venstre pedal
  • Klamper som følger med denne pedal er type: SM-SH56
  • Gevindstørrelse 9/16"
  • Pedalen er med forseglede lejer
  • Cr-Mo stål aksel
  • Pedalkrop i aluminium med resin ramme
  • Reflekser indbygget
  • Vægt: 423 gram
  • Farve: Sort

Montering
Smør pedal gevindstykkerne ind i lidt fedt inden montering. Vær opmærksom på at venstre pedal (L) har venstre gevind og højre pedal (R) har almindelig højre gevind. Brug pedalnøgle 15mm til montering. Tilspændings moment 35 - 55Nm.

Kvalitetsniveau
Denne pedal er opbygget med Cr-Mo stål aksel, 2 sæt lejebaner og aluminiumskrop. En kombination som sikrer fin afbalancering og lang holdbarhed. Rammen er i resin kunststof med skridsikker overflade. Reflekser er indbygget i rammen således, at de er sikkert placeret og ikke "sparkes af" pedalerne.

Vedligeholdelse
Juster fjederspænding på klampeholder efter individuelt ønske. Trykket løsnes ved at dreje juster skruen "mod uret" eller stram trykket ved at dreje juster skruen "med uret". Brug 3 mm unbrako nøgle. Rengør pedalerne efter behov.

EAN: 4524667749455

07-08-2019
14-09-2018
God pedal, urolig nemme at klikke ud af. De er tllgengæld svære at klikke i, hvis man køre med racersko!
EPDT421_A.pdf 1.56 mb