Elcykel

Vi har din næste elcykel - Vi leverer alle vores elcykler 100% klargjort, og du har naturligvis mulighed for rentefri finansiering. Du bestemmer selv om vi skal sende den hjem til dig, eller du vil afhente den, i en af vores mange butikker? Så find din elcykel hos Cykelpartner, så bliver du godt kørende.

Vi har også en elcykel til dig!

Har du spørgsmål, eller noget du er i tvivl om, så ring til vores kundeservice på 39403131 eller info@cykelpartner.dk.

Trek FX+ 2 Stagger - Elcykel - 9 gear - 250Wh batteri
Spar 3.680,-
18.399 DKK 14.719,00 DKK inkl. moms
Frappè Shimano 261 - Elcykel - 7 gear - 500Wh batteri
Spar 6.000,-
Gazelle Medeo T10 - Elcykel - 10 gear - 500Wh batteri
Spar 4.000,-
E-Mac Bosch - 25km/t Elcykel - 400 Wh batteri - Grå
Spar 7.500,-
21.999 DKK 14.499 DKK inkl. moms
Trek FX+ 2 - Elcykel - 9 gear - 250 Wh batteri
Spar 3.680,-
18.399 DKK 14.719,00 DKK inkl. moms
Kildemoes Lilleø - elcykel - 7 gear - 26" hjul - Sort
Spar 4.200,-
16.799 DKK 12.599,00 DKK inkl. moms
Gazelle Arroyo C7+ - Elcykel - 7 gear - 400Wh batteri
Spar 5.000,-
Frappè Bosch 200 - Elcykel - 7 gear - 500Wh batteri Frappè Bosch 200 - Elcykel - 7 gear - 500Wh batteri
Spar 4.500,-
21.999 DKK 17.499 DKK inkl. moms
Frappè Shimano 401 - Elcykel - 7 gear - 418 Wh batteri
Spar 7.000,-
20.999 DKK 13.999,00 DKK inkl. moms
Gazelle Chamonix C7 - Elcykel - 7 gear - 500Wh batteri
Spar 6.000,-
MATE X - Elcykel foldbar - 630Wh batteri MATE X - Elcykel foldbar - 630Wh batteri
Spar 7.000,-
24.999 DKK 17.999 DKK inkl. moms
Kildemoes Berlin - Elcykel - 7 gear - Blå
Spar 4.250,-
16.999 DKK 12.749,00 DKK inkl. moms
Kildemoes Strasbourg - Elcykel - 10 gear - Grå
Spar 7.500,-
29.999 DKK 22.499 DKK inkl. moms

Elcykel – helt generelt

Elcykler til både dame og herre er blevet rigtig populære de senere år, og hos Cykelpartner har vi populære elcykler fra blandt andet FrappèGazelle, Giant og Kildemoes. Elcykler, eller e-bikes som det også kaldes, er cykler med elmotor. En elcykel kan ikke køre af sig selv, som nogen fejlagtig tror.

Den fungerer som en hjælpemotor, hvilket vil sige at du skal træde i pedalerne, for at motoren bliver aktiveret.

Du kan altid se hele udvalget i en af vores mange vores Design Cykler butikker.

Alle de ofte stillede spørgsmål har vi samlet til dig i en nem og præcis oversigt. Hermed håber vi at du får nemmere ved at udvælge den elcykel, som passer til netop dine behov.

Ofte stillede spørgsmål

Elcykler er blevet meget populære i Danmark, på grund af de mange forskelligartede behov som de kan udfylde. En cykel med hjælpebatteri kan sagtens gå ind og erstatte brugen af offentlig transport eller måske endda en ekstra bil.

Elcyklen hjælper dig, når kræfterne er ved at slippe op. Dermed kan du tage længere, og mere besværlige distancer, som kan være med til at reducere udgifter på transportposten i budgettet.

Ønsker du at læse mere om fordele og ulemper ved en elcykel, kan du med fordel læse denne artikel fra Forbrugerrådet TÆNK.

Artiklen her beskriver også, hvordan både cykelanhænger og barnesæde fungerer helt fint på elcykler. Har du behov for tilbehør eller spørgsmål til montering eller specifikationer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på chat, mail og telefon: 39 40 31 31

Du kan også besøge en af vores butikker, hvor du kan se vores store udvalg af el cykler.

Typer af elcykel

Efterhånden som det danske marked har fået testet elcykler, er der sket en stor udvikling. Både i kvaliteten og forlængelse af batteriets levetid, men også i design. Nye behov er opstået, og elcykler er ikke længere kun tiltænkt pendlerne.

Derfor er elmotoren også ved at vinde sig ind på bl.a. Mountainbikes. Den bedste elcykel vælges ud fra hvilke behov den skal udfylde samt budget.

Drømmer du om at cykle på arbejde, men har du ikke energien til det? Så kan en elcykel være løsningen. Med en elcykel slipper du for at blive svedig på vejen, og du kan nemt komme afsted, selv om det er op ad bakke.

Der findes et stort udvalg af elcykler på markedet, så det kan være svært at vælge den helt rigtige. Men heldigvis er der hjælp at hente, for eksempel i vores guide til valg af elcykel. Her kan du læse om de forskellige typer af elcykler, og hvilken der passer bedst til dine behov.

Vores sortiment af elcykler omfatter forskellige typer og størrelser, fra elegante citybikes til robuste el-mountainbikes og hurtige el-racercykler. Vi tilbyder også elcykler med forskellige niveauer af assistanse, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Alle vores elcykler er af høj kvalitet og udstyret med pålidelige og moderne teknologier, som sikrer dig en komfortabel og effektiv kørsel. Vi tilbyder også tilbehør og reservedele til elcykler, så du altid kan holde din cykel i topform.

Se vores udvalg af elcykler online eller besøg en af vores Design Cykler butikker, hvor vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte elcykel til dig.

Hvordan fungerer elcykler?

Elcykler fungerer ved hjælp af en elektrisk motor, der trækker i kæden og dermed hjælper dig med at komme frem.

Det er let at komme i gang med at cykle på en elcykel. Du skal blot sætte dig på sadlen og begynde at pedalere. Du kan indstille motoren, så den passer til din styrke og din cykeltur. Nogle af de bedste elcykler har også en indikator, der viser, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet.

Elcykler er en af de bedste former for transport, fordi de er både billige og miljøvenligt.

Hvor langt kan man køre på en elcykel?

Det afhænger af flere faktorer, såsom batteriets størrelse, cyklens vægt, og hvor meget du træder i pedalerne. Men i gennemsnit kan man køre omkring 60-80 km på en elcykel, før batteriet skal oplades.

Du kan prøve vores elcykel distanceberegner her

Se desuden vores udvalg af batterier til elcykler her.

Hvilken elcykel er bedst?

Det afhænger af, hvad man har brug for elcyklen til. Hvis man f.eks. ønsker en el cykel, der er hurtig og let at komme op ad bakker med, så er en mountainbike med en motor en god mulighed. Men hvis man ønsker en elcykel, der er mere komfortabel at køre i byen med, så er en almindelig cykel med en motor et bedre valg.

En elcykel er en cykel, der har en motor, der hjælper dig med at træde i pedalerne. Elcykler er blevet meget populære i de senere år, fordi de er en miljøvenlig og billig form for transport.

El mountainbike

De spændende nyheder giver et bredt udvalg, og sikrer derfor at der er noget for enhver smag. Mange er ved at få øjnene op for cykler med elmotor, og flere og flere hjemmesider er begyndt at lave test og anmeldelser af elmountainbikes. 

Et elektrisk batteri på en Mountainbike gør det muligt at få adrenalinen helt op og springe skalaen! Det bliver muligt at bestige endnu stejlere bakker og gennemføre mere udfordrende baner. Batteriet giver mulighed for at booste hastigheden, hvis du gerne vil træne MTB. 

Men en Mountainbike med batteri kan sagtens benyttes til bykørsel også. Batteriets kapacitet er ofte af en størrelse, så du sagtens kan tage på længere ture. Derfor er en el-mountainbike også ideel at suse rundt på til både arbejde og i fritiden.

En elcykel med centermotor gør både noget godt for øjet og hjælper til den bedst mulige fremdrift.

Hvis du primært skal bruge din el mountainbike til bykørsel, behøver dit fokus ikke at ligge på, hvilken type affjedring den har. Skal du derimod i skoven og brænde energi af, hvor adrenalinen skal suse igennem blodet, skal du vælge den model der har den bedste affjedring, for din egen skyld. 

Derfor ligger el mountainbikes også i forskellige prisklasser; lige fra den billige ende til den mere eksklusive. Gør derfor op med dig selv op forhånd, hvad dine behov er, og forventninger til cyklen. Oftest er det også en god ide at fastsætte et budget, så du ved hurtigt kan sortere i det store udvalg.

Elcykel og motion

Hvis du har tendens til at vælge bussen eller anden offentlig transport, fremfor cyklen, fordi turen er for lang på cykel, så kan en elcykel hjælpe dig med at komme ud og træde i pedalerne i stedet for. Elcyklen hjælper dig afsted, så du kan klare en længere tur og gør samtidig noget godt for dit helbred. Måske du endda går med et ønske om at tabe sig? Så kan en elcykel gøre det mere attraktivt at komme ud og motionerer.

Vedligeholdelse af Elcykel

Elcykel reservedele og udstyr

Jo mere udstyr en cykel har, jo mere vedligeholdelse kræver den. Særligt skal du holde fokus på batteriet, for at sørge for at levetiden bliver så lang som mulig. Det danske vintervejr kan være hård ved elektronikken, og derfor anbefaler vi at du kigger vores Udstyrs- og tilbehørskategori igennem, for at sikrer optimal beskyttelse af din cykels udstyr. Her finder du bl.a. covers til batteriet og displayet, som beskytter imod disse imod kulde, slud og snavs. En velholdt cykel er en mere sikker cykel!

I øvrigt kræver en elcykel den samme kærlighed som en almindelig cykel. Uanset hvor brugt cyklen er, er det altid en god ide med en god rengøring, smøring og almindelig vedligeholdelse. 

Har du brug for vejledning i Udstyr eller tilbehørskategorien, sidder vores medarbejdere i Kundesupport altid klar med gode fif og tips til pleje af din elcykel!

Køb din nye elcykel hos Cykelpartner

Elcyklen fungerer på samme måde, som en normal cykel, bare med en motor monteret, som fungerer som assistance. Dette betyder, at du sagtens kan bruge den, som du ellers bruger din nuværende cykel – du kan blandt andet stadig montere en cykelstol, hvis du har behov for dette.

Alle vores cykler er desuden samlet og køreklar ved køb, både når den købes online eller i en af vores fysiske butikker. Vi leverer din nye elcykel i hele Danmark, og på Sjælland via vores egen chauffør, så du hurtigt kan komme ud og ramme vejene med din nye elcykel.  

Det er anerkendte mærker, som du allerede kender på forhånd. Du kender sikkert også på forhånd til mærkernes kvalitet, der altid er som den skal være, så du kan benytte dem sæson efter sæson og altid kan regne med din cykel fra disse brands.

Det behøver ikke at være dyrt, at skulle anskaffe sig en elcykel. Hvis du først har set dig varm på tanken om at køre på en elcykel, eksempelvis til og fra arbejde, så kan man hurtigt blive trist, når man ser nogle af priserne hos vores konkurrenter. Vi har vi altid skarpe priser på alle vores produkter, men vi har ofte også elcykler på tilbud, så du kan gøre et godt kup og komme hurtigt frem. Hold øje med siden for vores eventuelle aktuelle elcykel tilbud.

Find elcykler til både mænd og kvinder her på siden, og kom afsted og op på cyklen – uden at skulle overanstrenge dig på dine ture. Nu bliver enhver cykeltur en leg!

Fordelene ved en elcykel

Når du vælger at købe en elcykel, kan du se frem til at overhale alle andre på cykelstien, men det er dog langt fra den eneste fordel.

Fordele ved at vælge en elcykel:

 • Du kommer hurtigt frem på cykelstien
 • Du får hurtigt fart på, når lyset skifter til grønt
 • Bakker føles let som en leg
 • Modvind føles som en let brise
 • Du får frisk luft
 • Du får let motion og bevægelse ind i hverdagen
 • Du slipper for at sidde i lange køer i myldretidstrafikken
 • Du er med til at bringe CO2-udslippet ned
 • En elcykel er et mere klimavenligt transportmiddel end bil eller offentlig transport
 • Du kan hurtigt lægge en lang distance bag dig
 • Du slipper for at trampe hårdt i pedalerne

En elcykel er en grønnere løsning

En elcykel kan være et virkelig praktisk transportmiddel, der endda også kan have en lang række økonomiske fordele. Selvom en elcykel ofte koster lidt mere end en almindelig cykel, så tjener den dig hurtigt hjem, når man først begynder at kigge på de mange fordele.

Udover at gøre cykelturen lettere og hurtigere, så er elcyklen faktisk også med til at nedbringe CO2-udledningen, hvis du normalt tager bilen eller offentlig transport til og fra arbejde eller i fritiden.

En elcykel er nemlig et meget klimavenligt og energieffektivt motoriseret køretøj, der samtidig heller ikke begrænser dig. Hvis du ofte kører i bil i byerne eller helt inde i centrum, kan trafikken sommetider stå helt stille i myldretiden.

Dette kan både være frustrerende på grund af ventetiden, men er samtidig også skidt rent klimamæssigt, da der er et unødigt stort CO2-udslip. Når du vælger at skifte bilen ud med en elcykel, kommer du hurtigere afsted på cykelstien, kan skyde genvej ad mindre veje og undgår at stå stille i myldretidstrafikken om morgenen og eftermiddagen.

Du får desuden også frisk luft, let motion og slipper samtidig for at komme lidt svedig frem, da du eksempelvis får hjælp til at accelerere og køre op ad bakke.

En elcykel drives af den bevægelse, som du selv skaber i pedalerne samt el. Det vil sige, at motoren er eldrevet og tager over, så snart du har brug for det, og giver derfor lidt ekstra hjælp.

Elcyklen er måske en større udgift i starten, men den tjener sig hurtigt hjem. Især hvis du ofte kører bil, hvor du både sparer benzin og frustrationer i trafikken. Reservedele er desuden betydeligt billigere.

Pas på dig selv – og hinanden i trafikken

Rådet for Sikker Trafik har udarbejdet en artikel, hvori de giver råd og vejledning til kørsel på elcykler. Her beskriver de også, hvad loven siger og hvad du som forbruger skal være opmærksom på. De ti gode råd om elcykler synes vi hos Cykelpartner er vigtige at gøre opmærksomme på.

Et direkte link til deres artikel og ti gode råd finder du herunder:

1. Bliv fortrolig med din elcykel et roligt og trygt sted, før du begiver dig ud i trafikken

2. Hold begge hænder på styret, når du ikke giver tegn

3. Tilpas din fart efter forholdene og andre i trafikken

4. Husk, at motoren trækker nogle sekunder, efter du er stoppet med at træde i pedalerne

5. Gør dig så synlig som mulig i trafikken, gerne med pangfarver eller refleksvest

6. Vær ekstra opmærksom. Din høje fart kan overraske andre trafikanter

7. Brems ikke kun med forbremsen – cyklen kan skride ud

8. Pas godt på din elcykel – en cykel i god stand, er en sikrere cykel

9. Drop musik og mobiltelefon – de stjæler din opmærksomhed 

10. Husk cykelhjelmen

Kilde: Rådet for Sikker Trafik