Shimano har fremstillet denne opdaterede mountainbike og trail-pedal med et pedalhus i aluminium. Du får en solid og holdbar pedal, der samtidig er let idet pedalakslen er lavet i chromoly-stål. Med PD-M9120 får du en virkeli…
Læs mere
Tilbuddet udløber 22-05-2022
Vejl.: 1149,00 Før 1049,00
DKK 996,55
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Shimano har fremstillet denne opdaterede mountainbike og trail-pedal med et pedalhus i aluminium. Du får en solid og holdbar pedal, der samtidig er let idet pedalakslen er lavet i chromoly-stål. Med PD-M9120 får du en virkelig kvalitetspedal, der både er stærk og let, med en vægt på blot 398 gram. Sammen med pedalen får du et SM-SH51 klampesæt. PD-M9120 tilhører Shimanos XTR-gruppe af komponenter til MTB cyklen. Det er Shimanos højeste kvalitet inden for MTB.

Anvendelse
Shimano har fremstillet PD-M9020 SPD pedalen til mountainbike/off road og trail. Hvis du er interesseret i det, er det muligt at tilkøbe og eftermontere reflekser.

Specifikationer

  • Pedal model Shimano PD-M9120
  • Inklusiv SPD klampsæt SH-SM51
  • Kan anvendes med reflektorsæt model SM-PD60 (medfølger ikke. Se relaterede produkter)
  • Vægt: 398 gram
  • Farve: Sort
  • Aksel-materiale: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Dobbelt-sidet klampesystem

Montering
Vi gør opmærksom på, at en ordentlig montering af disse pedaler kræver, at man tænker over skrueretningen. Inden montering bør man smøre gevindene med lidt pedalfedt, så det kommer til at foregå med de rette omstændigheder. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod urets retning, mens højre pedal med højre gevind skal skrues på med urets retning. Det kan desuden være en ide, at man nøje følger den anviste brugs- og monteringsanvisning.

Kvalitetsniveau
Hvis du er på jagt efter det bedste grej på markedet, så er der ingen tvivl om, at trail pedalen kan være den helt rigtige for dig. Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige grupper alt afhængig af kvaliteten, og PD-M9120 befinder sig på det bedste niveau. Du kan se en samlet oversigt over samtlige Shimano komponentgrupper.

Vedligeholdelse
Du vil på sigt få den langt bedste ydeevne ved at rengøre dine pedaler for skidt og sand efter hver cykeltur. Det vil også være en fordel at smøre pedalerne jævnligt - læs mere i nedenstående PDF filer.

EAN: 4524667945765

Ingen anmeldelser af dette produkt.
IPDM9120_A.pdf 0.37 mb