5 anmeldelser
Vendbar pedal inklusive klamper. Aluminium med Cr-Mo aksel. Multifunktionel pedal i aluminium med sort kant. Pedalen er vendbar, så den både kan bruges til klamper med tåclips og som almindelig pedal. Akslen er i Chrom-Molybd…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Vendbar pedal inklusive klamper. Aluminium med Cr-Mo aksel. Multifunktionel pedal i aluminium med sort kant. Pedalen er vendbar, så den både kan bruges til klamper med tåclips og som almindelig pedal. Akslen er i Chrom-Molybdæn stål, og der medfølger reflekser til disse pedaler. 

Anvendelse
Denne pedal giver dig mulighed for at kombinere cykling i almindeligt fodtøj og cykelsko i en og samme pedal. Denne pedal har en almindelig trædeflade på den ene side, hvor almindeligt fodtøj kan anvendes. Den anden side af pedalen er udviklet med SPD clicksystem, og her kan cykelskoen anvendes. Dermed udnyttes den fordel det giver at være spændt fast til pedalen. Du har hele tiden mulighed for at frigøre dig fra pedalen, når du ønsker det. Du skal blot vride foden ud til siden og dermed frigøres du fra pedalen. Fordelen er, at man kan cykle længere og hurtigere og bliver ikke nær så træt. Desuden opnår man mere stabilitet og kontrol over cyklen. Prisen er for et sæt pedaler!

Specifikationer

  • Inklusiv SPD klamper og skruer
  • Gevindtype: 9/16"
  • Størrelse: 107 x 67 mm
  • Tykkelse: 27 mm
  • Materiale på pedal krop: Aluminium
  • Materiale pedal ramme: Stål
  • Materiale pedal aksel: Chrom molybdæn stål
  • Leje type: Stålkugleleje forseglet
  • Inklusiv reflekser for og bag
  • Vægt: 355 gram/sæt

Montering
Bemærk at pedalen i venstre side er med links gevind og skal derfor spændes fast ved at dreje mod urets omløbsretning og pedalen i højre side er med almindelig højre gevind og spændes fast ved at dreje med urets omløbsretning.

Kvalitetsniveau
Exustar har et verdensomspændende salg, og det er ikke uden tilfælde. Firmaet har stort fokus på komfort og kvalitet, hvor intet bliver sparet i forhold til materialer og nytænkende teknologier. Dette har medført, at amatører og professionelle er blevet beriget med kvalitetsprodukter igennem tiden. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Exustar.

Vedligeholdelse
Der bør ikke være nogen større vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan sagtens rense dem ved skidt og snavs. Sådan en rensning børe forekomme umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidt og mudder kan påføres på pedalen. Vi anbefaler desuden, at man giver gevind og lejer lidt syrefri olie ved lejlighed.

EAN: 5712934001026

28-08-2018
Gik i stykker på anden tur så kan ikke anbefales
29-07-2018
06-03-2017
Disse pedaler ruster efter få ugers alm. brug. Ved godt det ikke er de dyreste pedaler, men de burde ikke ruste allerede. Rusten sidder primært i pedalakslen tæt ved pedalarmen. Det er simpelthen for dårligt!
03-12-2014
Varen lever op til prisen.
25-06-2014
Min første handel hos Cykelpartner, men ikke den sidste.