Varenummer: EPDM324

Shimano PD-M324 - Pedaler Combi - inklusiv klamper


 
389 DKK / STK
311,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Shimano har med denne pedal gjort cykling meget mere All-Round og giver dig mulighed for at kombinere cykling i almindeligt fortøj og cykelsko i en og samme pedal. Denne pedal har en almindelig trædeflade på den ene side hvor almindeligt fortøj kan anvendes og på den anden side er der SPD klik system hvor cykelsko kan anvendes, så du dermed udnytter den fordel det giver ved at være spændt fast til pedalen og du har hele tiden mulighed for at løsne dig for pedalen når du ønsker det, blot ved et enkelt vrid med foden ud til siden og du frigøres fra pedalen. Fordelen er at man kan cykle længere og hurtigere og bliver ikke nær så træt. Desuden opnår man mere stabilitet og kontrol over cyklen.

  Anvendelse
  Klik systemet kan justeres i spændingen så du føler dig tryk ved anvendelse af at være spændt fast til dine pedaler. Denne Shimano pedal model PD-M323 i den prisbillige ende og henvender sig til første gangs brugere, som ikke vil starte med at betale en højere pris for at prøve denne mulighed af. Pedalen kan benyttes på alle typer cykler og anbefales til daglig cykling sammen med en Touring cykelsko eller almindeligt fodtøj.

  Specifikation:

  • Shimano PD-M324 pedal, beståenden af højre og venstre pedal
  • Klamper som følger med denne pedal er type: SM-SH56, men uden bundplader.
  • Gevindstørrelse 9/16" (ca. 14mm)
  • Mål: Cirka 65 mm x 80 mm
  • Pedalen er med lukkede forseglede lejer
  • Cr-Mo stål aksel
  • Pedalkrop i aluminium med en stål ramme omkring, som giver en stor trædeflade.
  • Vægt 533 gram
  • Farve: Sølv

  Montering
  Montering af disse pedaler forudsætter, at man er opmærksom på gevindenes skrueretning, og smører enderne med pedalfedt inden montering. Venstre pedal med venstre gevind bør skrues mod urets retning, og højre pedal skal skrues med urets retning. Vi anbefaler desuden, at man nøje gransker den medfølgende anvisning ved montering.

  Kvalitetsniveau
  Shimano er ikke uden held blevet et af verdens mest benyttede cykelmærker, da de altid har haft et stort fokus på komfort og funktionalitet i deres produkter, hvilket også har sikret dem deres høje kvalitetsniveau. Det høje niveau har sikret dem store sponsorater hos amatører og professionelle således, at kunden også kan være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

  Vedligeholdelse
  Disse yderst funktionelle pedaler kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan sagtens renses ved skidt og snavs. Denne rensning børe foregå efter endt kørsel, hvor mudder og snavs måske er blevet påført pedalen. Man kan desuden benytte sig af lidt syrefri olie til gevind og lejer ved lejlighed.

 • Brand Shimano
  Produkt Pedaler
  Model PD-M324
  Anvendelse MTB, Gravel
  Gevind 9/16"
  EAN 4524667072461
 • John B.

  Fin pris og hurtig levering

  Åge N.

  God til mit behov 😊😊

  Kent S.

  Super fede pedaler

  jan P.

  Super betjening MEGET tilfreds med varen.

  Mikael L.

  Lækker produkt virker perfekt, skulle bare montere pedalerne og justere dem så skoen sad helt fast. Og omkring leveringen så bestilte jeg dem fredag eftermiddag og mandag formiddag var den levere

  Uffe N.

  Hurtig levering, og nemt at monterer

  Jakob H.

  Hurtig levering og de lever op til mine forventninger

  Lars M.

  En god og funktionel pedal, jeg kunne dog godt ønske mig, at de er monteret med reflekser.

  David F.

  ok, som ventet

  Carsten N.

  Det er nogle udmærkede pedaler til prisen. Eneste som trækker en enkelt stjerne ned er vægten. Hvis du har en ultra let cykel vil det være synd at montere så tunge pedaler.

  Jens O.

  Hurtig ekspedition, og produktet lever fuldt ud op til forventningerne.

  Jørgen S.

  Den ene pedal er defekt. sender pakken retur

  Niels E.

  Super god pedal til den rigtig gode pris Niels Erik

  niels J.

  Et rigtigt godt godt tilbud. Har de samme pedaler på min touringcykel. Og de har virket godt i de 5 år jeg har haft dem

  John B.

  Ok vare - levering m.v. svarer til beskrivelsen

  Poul A.

  God pedal. Godt med både alm. og klik. Lige ud af æsken, pedalerne på cyklen og de medfølgende klamper på skoene. Stort set plug and play. Der kunne dog godt være et sæt nye reflekser med. Super fine at køre med og god og nem justeringsmulighed mht. hvor hårdt der skal klikkes ud.

  Jan L.

  Jeg købte disse pedaler til min cykel, og igen gik det hele bare som smurt i olie :-). Varen blev hurtigt sendt og jeg modtog den som angivet.

  Thorkild M.

  Er fuld tilfred med produktet

  Paw D.

  Indtil videre er jeg godt tilfreds... virker som en god invistering...Og et stort + er helt sikkert den hurtige levering. :0)

  David B.

  Varen er såmænd fin nok, det var bare ikke den jeg bestilte

  Hanne K.

  Rigtig gode