Varenummer: EPDM520S

Shimano pedaler MTB SPD model PD-M520 Farve: Sølv


.
265 DKK / STK
212 DKK ekskl. moms
 •  
 • Shimano PD-M520 pedal med dobbelt klick system. Pedalen er designet således at man undgår for meget mudder mm. sættes sig fast i pedalen. Pedalens bindinger (der hvor klamperne klikkes i) kan justeres så man selv bestemmer hvor stramme de er at få skoene fri af dem igen. Dermed fås en pedal med et komapkt design, hvor der er fokus på en høj funktionalitet.

  Anvendelse
  PD-M520 fra Shimano giver ordentlige omstændigheder for en sikker og kraftfuld kørsel på din MTB eller Trailbike. Her henvender den sig optimalt til kørsel i hårdt terræn, hvor designet også sørger for en glidende kørsel. Der medfølger desuden klamper ved kørsel således, at man hurtigt kan komme ud og køre.

  Specifikationer

  • Vægt: 375 gram pr. sæt
  • Størrelse: 68 x 50 mm.
  • Tykkelse: 38 mm.
  • Materiale: Aluminium
  • Reflekser: Nej
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm.)
  • Medfølgende klamper Shimano SPD M-SH51

  Montering
  Vi gør kunden opmærksom på, at man skal skrue gevindene forskellige på. Venstre pedal med venstre gevind skrues på mod urets retning, mens det samme gøres med højre pedal med højre gevind, hvor man her blot skal skrue med urets retning. Det kan desuden være en god ide, at smøre gevindene med lidt pedalfedt inden montering, og derudover følge den medfølgende anvisning nøje.

  Kvalitetsniveau
  Shimano lever op til cykelsportens stramme krav med deres yders funktionelle produkter, der har ligget i toppen i mange år. Komfort og funktionalitet er kombineret på bedste vis, mens der gives en alsidig oplevelse til amatører såvel som professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

  Vedligeholdelse
  Disse cykelpedaler kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Her bør det dog gøres efter endt kørsel, hvor mudder og snavs lige er blevet påført. Det kan desuden være en god ide, at bruge lidt syrefri olie til gevind og lejer.

 • Brand Shimano
  Produkt Pedaler
  Model PD-M520
  Anvendelse MTB, Gravel
  Gevind 9/16"
  EAN 4524667060468
 • Palle A.

  Hurtig og effektiv levering

  Birgit N.

  Fantastiske klickpedaler nemme at justere, og bruge. De klikker bare på med det samme. Det super dejlige ved Cykelpartner er at jeg bestiller den ene dag, så har jeg vareren leveret dagen efter. Det er service.

  Erik M.

  har ikke prøvet dem endnu men de ser godt ud.

  Jacob G.

  Pedaler er super og virker upåklageligt

  Tommy C.

  Ganske udmærket pedaler og så til en god pris.

  Klaus D.

  Rigtig gode pedaler til den pris.

  Søren B.

  super gode- hurtigt og problemfri i og ud klik. har kørt meget i mudder hvor de har været smurt meget ind i skidt og vand - og klaret det til UG. Er spændt på lejernes holdbarhed. Men ind til videre kan de varmet anbefales

  Thomas F.

  Super pris for et par gode pedaler.

  Brian R.

  Pedalerne jeg købte er rigtig fine og virker som de skal Mvh Brian Rosenkilde

  Kamma L.

  Rigtig gode til prisen

  Peter S.

  Super.

  Rene S.

  Super kval,hurtig levering

 • 04PDM520.pdf 183.00 Kb