Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Shimano leverer her en optimal pedal til landevejen, hvor kraftoverførslen kommer i fokus sammen med en høj komfort. Racerpedalernes hus er lavt placeret over akslen på pedalen således, at der gives …
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 549,00 Før 449,00
DKK 404,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano leverer her en optimal pedal til landevejen, hvor kraftoverførslen kommer i fokus sammen med en høj komfort. Racerpedalernes hus er lavt placeret over akslen på pedalen således, at der gives en bedre kraftoverførsel. Cykelpedalerne er også lavet med åbne bindingerne, så skidt, snavs og mudder ikke sætter sig fast nær så godt.

Anvendelse
PD-A520 fra Shimano tilbyder en god og kraftig racerpedal, der kan hjælpe dig med en bedre kraftoverførsel ved kørsel. Cykelpedalerne henvender sig til landevejen, hvor de kan benyttes med et SPD-system. Klamper medfølger desuden ved køb af disse pedaler.

Specifikationer

  • Vægt: 320 gram pr. sæt
  • Størrelse: 88 x 58 mm.
  • Tykkelse: 18 mm.
  • Materiale: Aluminium
  • Reflekser: Nej
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm.)
  • Medfølgende klamper: Shimano SPD SM-SH51

Montering
Man bør være opmærksom på gevindenes skrueretning ved montering af disse pedaler. Venstre pedal skrues mod urets retning, da de er udstyret med venstre gevind. Det samme gøres med højre pedal, men her bør det gøres det med urets retning. Det kan være en god ide, at smøre pedalerne med pedalfedt for at få en optimal montering. Vi anbefaler desuden, at man følger den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Shimano er absolut en af verdens førende mærker, når det kommer til cykeludstyr. Firmaet har styr på de mekanismer, der kan optimere cykelrytterens præstationsniveau. Dette har medført, at amatører og professionelle benytter sig af produkterne således, at kunden også kan være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse pedaler fra Shimano, men man kan være god at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette bør gøres umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet kan forekomme. Det kan desuden være en ide, at bruge lidt syrefri olie til gevind og lejer.

23-08-2011
En alsidig pedal til fritid og kunkorence.