Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Shimano PD-M424 dobbelt klick pedal med ramme omkring, som giver en rigtig god trædeflade. Pedalen er velegnet til almindelig brug og off road. Pedalens klamper er med 2 bolthuller og passer på langt de fleste cyk…
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 259,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano PD-M424 dobbelt klick pedal med ramme omkring, som giver en rigtig god trædeflade. Pedalen er velegnet til almindelig brug og off road. Pedalens klamper er med 2 bolthuller og passer på langt de fleste cykelsko. Pedalens bindinger (der hvor klamperne klikkes i) kan justeres så man selv bestemmer hvor stramme de er at få skoene fri af dem igen. Dette skaber en optimal mekanisme hvorpå, at pedalerne kan opfylde cykelrytterens høje præstationsniveau.

Anvendelse
PD-M424 fra Shimano opfylder alle de nødvendige krav for en funktionel cykelpedal, ved at give komfort og alsidighed til brugeren. Pedalerne henvender sig til brug på MTB og Downhill, hvor de nemt kan give trådet en højere kraftoverførsel, og samtidig give den høje komfort. Pedalerne kan justeres til dine præferencer, og er nemme at tage på. Der er desuden et sæt af klamper, der følger med ved køb således, at du hurtigt kan komme i gang med at cykle.

Specifikationer

  • Vægt: 470 gram pr. sæt
  • Størrelse: 91 x 70 mm.
  • Tykkelse: 22 mm.
  • Materiale: Aluminium og plast
  • Reflekser: Nej
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm.)
  • Medfølgende klamper: Shimano SPD SM-SH51

Montering
Vi gør opmærksom på, at pedalernes gevind skal skrues på forskelligt. Før montering bør man påføre pedalfedt til gevindene, så man oplever en glidende montering. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod urets retning, mens højre pedal skrues på med urets retning. Det kan desuden være en ide, at man nøje følger den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Shimano har formået at kunne leve op til cykelsportens stramme krav med deres kvalitetsprodukter, hvor komfort og funktionalitet er kombineret på bedste vis. Dette har tiltrukket amatører såvel som professionelle til brug af produkterne, hvor de sjældent er blevet efterladt skuffet. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan med lethed rense dem med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette bør foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet er blevet påført. Man kan desuden være god at benytte lidt syrefri olie til gevind og lejer.

07-08-2019
Gode pedaler - fungerer fint med både almindelige sko og klik sko.
23-02-2012
Bruger cykel med og uden cykelsko - god trædeflade uden cykelsko.