Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Shimano tilbyder her en alsidig pedal med unikke specifikationer, der kan gøre cykelturen i hårdt terræn nemmere. Cykelpedalen er lavet med en større trædeflade, der er ment til at skabe st&osl…
Læs mere
Vejl.: 649,00
DKK 589,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano tilbyder her en alsidig pedal med unikke specifikationer, der kan gøre cykelturen i hårdt terræn nemmere. Cykelpedalen er lavet med en større trædeflade, der er ment til at skabe større stabilitet, og dermed sikre en mere solid kraftoverførsel. En god komfort ses også på en bredere platformspedal og en lavere højde. Dermed får du en solid cykelpedal ved køb.

Anvendelse
PD-M8020 fra Shimano sørger for at holde niveauet og kontrollen over kraftoverførslen højt således, at man kommer til at køre komfortabelt på cyklen. Cykelpedalerne henvender sig til brug på MTB og Downhill, hvor de vil vise sig funktionelle. Der følger desuden et sæt af klamper med ved køb, så man kan komme i gang med at køre med det samme.

Specifikationer

  • 11,7% mere "pedal-til-sko" kontakt end den "gamle" model PD-M785
  • 3,3% bredere pedalplatform end PD-M785`eren
  • 0,5mm lavere platforms højde end PD-M785
  • Vægt: 408 gram (sæt)
  • Inklusiv klampsæt model SM-SH51
  • Farve: Sort

Montering
Vær ved montering opmærksom på at der er en højre og en venstre pedal. Pedalerne er mærket med "R" for højre og "L" for venstre. Se PDF fil for montering.

Kvalitetsniveau
Shimano har igennem talrige produktserier, vist sig som førende på det internationale marked, når det omhandler cykeludstyr. Firmaet kombinerer komfort og funktionalitet på højt niveau, hvilket også har givet dem en plads i hjertet hos mange professionelle og amatører. Det er derfor intet tilfælde, at de professionelle cykelhold benytter sig af produkterne. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse cykelpedaler fra Shimano, men man kan med lethed tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Rensningen børe foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor mudder og skidt måtte forekomme. Det kan desuden være en ide, at man bruger lidt syrefri olie gevind og lejer.

09-09-2019
meget lækre pedaler, overgår mine forventninger, og kikker uproblematisk i og ud. Nemme at justere, og fine klamper medfølger. Savnede mål i Nm for monteringstryk, men sjussede frem til noget, der var markant for lavt.
10-01-2018
Enkel og nem bestilling. Hurtig og problemfri levering. Bedre kan det ikke være.