2 anmeldelser
Denne alsidige cykelpedal fra Shimano giver mange muligheder for en bedre oplevelse på mountainbiken, hvor en større stabilitet og kraftoverførsel gives. Modellen giver en bedre "pedal-til-sko" oplevelse m…
Læs mere
Vejl.: 689,00
DKK 639,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne alsidige cykelpedal fra Shimano giver mange muligheder for en bedre oplevelse på mountainbiken, hvor en større stabilitet og kraftoverførsel gives. Modellen giver en bedre "pedal-til-sko" oplevelse med et mere optimalt underlag, mens en bredere overflade og lavere platform, tilbyder en højere komfort. Man kan derfor være sikker på en alsidig pedal, der lever op til præstationen.

Anvendelse
PD-M8000 fra Shimano tilbyder et optimalt niveau til cykelrytteren på mountainbike således, at man ingen problemer oplever under kørsel. Cykelpedalen henvender sig til MTB og Downhill, hvor præstationen kan holdes højt. Der følger desuden et klampesæt med ved køb, så man blot kan "træde" i pedalerne.

Specifikationer

  • 7,7% mere "pedal-til-sko" kontakt end den "gamle" model PD-M780
  • 2,8mm bredere pedal-platform end PD-M780´eren
  • 0,5mm lavere platforms-højde end PD-M780
  • Inklusiv klampsæt model SM-SH51
  • Vægt: 343 gr.

Montering
Man skal være opmærksom på gevindenes skrueretning ved montering, hvor der bør påføres pedalfedt inden. Venstre pedal med venstre gevind bør skrues mod urets retning, mens højre pedal med højre gevind skal skrues med urets retning. Man bør desuden følge en monterings- og brugsanvisning ved montering.

Kvalitetsniveau
Shimano XT er kategoriseret som den 2. bedste Shimano MTB serie. Vær ved montering opmærksom på at der er en højre og en venstre pedal. Pedalerne er mærket med "R" for højre og "L" for venstre. Se PDF fil for montering.

Vedligeholdelse
Der kan ikke anbefales nogen stor vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan med fordel tørre dem over ved skidt og snavs. Dette bør ske umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet måtte forekomme. Det kan desuden anbefales, at man giver gevind og lejer lidt syrefri olie en gang i mellem.

EAN: 4524667920700

24-10-2018
26-06-2018
Super gode pedaler, føler de har bedre fat i skoen end mine tidligere Crankbrothers. Det eneste minus ved disse XT pedaler er, at de kan være svære at klikke i hvis man lige har været "rystet" lidt af cyklen :-)
PDM8000_A.pdf 0.28 mb