Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Disse støttehjul passer til 24"- 28" cykler. Reha-99 støttehjul er til voksne, støttehjulene kan hjælpe handicappede og andre med indlæring og genoptræning via cykling. De er lægel…
Læs mere
Vejl.: 6299,00
DKK 5.999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Disse støttehjul passer til 24"- 28" cykler. Reha-99 støttehjul er til voksne, støttehjulene kan hjælpe handicappede og andre med indlæring og genoptræning via cykling. De er lægeligt testede og anbefalet til rehabilitering, genoptræning og fritidsaktiviteter. 

Anvendelse
Disse støttehjul til vokse giver gode forudsætninger for en sikker kørsel, hvor støtte og stabilitet bliver givet til brugeren. Dermed kan det blive nemt at skulle lære at cykle, hvor disse støttehjul passer til 24"-28" cykler.

Specifikationer

  • Passer til 24"-28" cykler
  • Reha-99 støttehjul

Montering
Disse støttehjul monteres nemt på din cykel, hvor de medfølgende komponenter nemt kan være gode virkemidler. Den efterfølgende montering bør desuden foregå vha. en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Støttehjulene her giver den nødvendige komfort og funktionalitet til brugeren, lavet med fremragende materialer og et godt design. Hjulene leverer den rette støtte og stabilitet, så man hurtigt kan lære at cykle.

Vedligeholdelse
Disse støttehjul kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler også, at man giver gevindene lidt syrefri olie for en god vedligeholdelse samt efterspænder møtrikkerne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.