Varenummer: 24003800

Støtteben dobbelt 28" sort 325 mm


 
89 DKK / STK
71,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • En god støtte og komfort gives her til din cykel med dette dobbelte støtteben fra Point, hvor cyklen nemt kan efterlades uden eftertanke. Støttebenene er udviklet i et flot design, hvor et robust materialevalg i stål også er blevet brugt. 

  Anvendelse
  Dette dobbelte støtteben fra Point giver komfort og funktionalitet på et højt niveau således, at at kunden kan være tryg ved køb. Støttebenet passer til cykler med 28" hjul. Når støttebenet er slået op, står det ikke i lodret position i forhold til cyklen, og derfor måler støttebenet også kun 23 cm i højden, når den er slået op.

  Specifikationer

  • Materiale: Stål.
  • Dette Point støtteben er udviklet med dobbelte ben, som reelt set har en længde på 325 mm.
  • Bundbeslaget måler 6 cm x 4,5 cm
  • Vægt: 790 gram
  • ikke egnet til elcykler
  • 28" (700c)

  Montering
  Inden montering bør man smøre monteringsbolten med fedt for at forhindre rust. Ved selve montering bør man benytte sig af de medfølgende komponenter, hvor det øverste beslag puttes oven på gaflens plade. Det hele kan skrues fast med en unbrakonøgle.

  Kvalitetsniveau
  Point har skaffet sig et verdensomspændende salg ved at have en bred vifte af produkter til kunden således, at man aldrig bliver taget med bukserne nede i forhold til cykeludstyr. Dette har gjort talrige kunder tilfredse, og kan dermed gøre kunden tryg ved køb af produkter fra Point.

  Vedligeholdelse
  Støttebenet kan ikke gives nogen stor vedligeholdelse, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden anbefales, at man giver gevindet lidt syrefri olie samt efterspænder møtrikkerne efter noget tid.

 • Brand Point
  Produkt Støtteben
  EAN 4016232042516
 • Morten V.

  Støttebenet er lidt for langt til min el-cykel min 28"-hjul. Men det kan tilpasses med en nedstryger efter at de to gummifødder er taget af. I betragtning af, at det nok er et af de billigste dobbelt-støtteben, er det ok til prisen - og cyklen står stabilt. Vær dog opmærksom på, at de to nitter støttebenet drejer omkring med tiden kan blive løse (ingen justeringsmuligheder) - og støttebenet dermed kan blive løst.

  Leif L.

  fint til prisen

  Kurt N.

  Generelt er konstruktionen med en undersænket bolt med unbrakokærv forkert, man kan ikke spænde tilstrækkeligt hårdt og, når den er spændt kan man ikke løsne uden stort besvær. Jeg erstattede bolten med en maskinbolt med sekskanthoved så nu er det fint. Mvh Kurt Nielsen

  Gitte A.

  Effektiv og god, men lidt tynde ben

  henrik N.

  HEJ VED DET IKKE ER IKKE HENTET DA JEG IKKE GIDER AT TAGE OP I KVLIKY FOR AT HENTE VARE .HAR PAKKEBOKS.ET GODT RÅD BRUG GLS FRAM FOR POST DANMARK PORTO BILIGER OG MASSER AF STEDER AT HENTE VAR .SÅ I FÅR NOK STØTE FOD RETUR HILSEN HENRIK

  Lars G.

  God og stabil buk, der holder cyklen i lodret stilling. Anbefales frem for etbenede.

  sükrü ö.

  perfekt mange TAK

  Bjørn K.

  Godt, billigt og stabilt støtteben.

  David M.

  Super løsning til cykel med kurv foran. Dette støtteben fra denne producent er en anelse løs i leddet, men det er inde for rimelighedens grænser. Ellers godt produkt som du kræver lidt mere vedligeholdelse end andre typer støtteben.

  Bent P.

  supert støtteben nu vælter cyklen ikke når jeg læsser vare på mere. Bent

  Per N.

  super ikke noget at udsætte.

  Niels M.

  Støttebenet har lidt svært ved selv at smække helt op, og skal hjælpes på vej. Det kan måske smøres væk, men jeg frygter for hvordan den vil opføre sig når den bliver slidt, beskidt og lidt rusten med tiden.

  Erling H.

  fin

  Peter K.

  Dårlig kvalitet, men lav pris.

  johnny P.

  rigtig lægger 60 stytteben til bestemor cykler billigt og rigtig rubust fund til de håndøre tak