Disse kvalitets støttehjul passer til 16" og 18" Puky cykler med aluminiumsramme. Støttehjulene kan give komfort og stabilitet til din cykel fra Puky, og kan dermed gøre det til en god oplevelse for dit barn at skulle lære at…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse kvalitets støttehjul passer til 16" og 18" Puky cykler med aluminiumsramme. Støttehjulene kan give komfort og stabilitet til din cykel fra Puky, og kan dermed gøre det til en god oplevelse for dit barn at skulle lære at cykle. Hjulene er robuste, mens selve stativerne er lavet i et robust materiale.

Anvendelse
Pukys støttehjul giver en nødvendig komfort og støtte til barn, når det skal lære at cykle og have en god oplevelse med det. Disse støttehjul henvender sig til 16" og 18" cykler fra Puky, her specielt modellen ZL.

Specifikationer

  • Hjul: PVC
  • Materiale: Stål
  • Ringe af stål
  • Medfølgende møtrikker og beslag til montering
  • Til 16" og 18"
  • ZL cykler fra Puky med aluramme

Montering
Støttehjulene monteres nemt med de medfølgende komponenter, der nemt bruges med en unbrakonøgle. Derefter er du hurtigt i gang med at cykle på cyklen.

Kvalitetsniveau
Puky har opretholdt et højt kvalitetsniveau igennem mange år. Dette er sket ved, at man har haft børns sikkerhed og velvære for øje, hvor robuste materialer og solide designs er blevet brugt. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor den enkelte kunde kan være tilfreds ved køb af produkter fra Puky.

Vedligeholdelse
Der kan ingen stor anvendelse anbefales af disse støttehjul, men man kan nemt tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en god ide, at man bruger lidt syrefri olie til gevindene, samt efterspænde møtrikkerne efter lidt tid.

EAN: 4015731094255

Ingen anmeldelser af dette produkt.