Varenummer: 00009518

Puky - Støttefod til Z8 samt 18" og 24" cykler


.
49 DKK / STK
39,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne støttefod fra Puky passer til firmaets model Z8 samt 18" og 24" cykler. Det er en god ide at tilkøbe dette støtteben, da du derved undgår ridser og skrammer på din cykel når den står oprejst. Konstruktionen i aluminium sørger også for, at en vis stabilitet og komfort bliver givet til cyklen uden, at den kommer til at genere kørslen. Støttefoden kan desuden forkortes således, at den kan tilpasses barnets præferencer.

  Anvendelse
  Denne støttefod fra Puky kan give dit barn den komfort og stabilitet der kræves, når cyklen skal henstilles uden eftertanke. Støttefoden kan anvendes på Z8, 18" og 24", hvor den nemt kan monteres på cyklen.

  Specifikationer

  • Model: Z8
  • Materiale: Letvægts aluminium
  • Endestykke af plastik
  • Kan forkortes

  Montering
  Støttefoden kræver ikke megen værktøj ved montering, hvor medfølgende beslag og møtrik gør forløbet nemt. Ved denne montering bør man benytte sig af en unbrakonøgle.

  Kvalitetsniveau
  Puky giver et højt kvalitetsniveau med sine produkter, der kan gøre tilværelsen nemmere for verdens børn. Dette sker med en udvikling, hvor der er øget fokus på komfort og funktionalitet i produkterne. Her defineres produkterne af et nøje materialevalg og innovative teknologier, der har barnets behov for øje. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Puky.

  Vedligeholdelse
  Denne alsidige støttefod fra Puky kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan hurtigt og nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Derudover kan det også være en ide, at man bruger lidt syrefri olie til gevindet, samt efterspænder møtrikken.

 • Brand Puky
  Produkt Støtteben
  Størrelse 18", 20"
  EAN 4015731095184