Varenummer: 00009622

Puky - Støttefod til 20" Crusader/Skyride


.
59 DKK / STK
47,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Her får du en original støttefod fra Puky til brug på dit barns 20" Crusader eller Skyride cykel. Som med firmaets andre støtteben leverer Puky her en yderst solid og robust støttefod af høj kvalitet til en 20" børnecykel. Støttebenet er lavet i en robust materialeblanding af aluminium således, at den ikke kommer til at genere barnets kørsel, og stadig kan levere den fornødne komfort og stabilitet til cyklen.

  Anvendelse
  Denne støttefod fra Puky giver anledning til et højt kvalitetsniveau, hvor støtte og stabilitet bliver givet til cyklen fra Puky. Støttefoden kan anvendes på 20" Crusader eller Skyride fra Puky. Støttebenet kan desuden forkortes alt efter behov.

  Specifikationer

  • Materiale: Letvægts aluminium
  • Endestykke af plastik
  • Kan forkortes

  Montering
  Dette støtteben monteres nemt på din løbecykel fra Puky, hvor medfølgende komponenter hjælper med dette. Selve montering bør foregå vha. en unbrakonøgle.

  Kvalitetsniveau
  Puky har skabt sig et stort navn på det internationale marked ved, at kunne levere komfort og funktionalitet til barnet. Dette har grobund i solide materialer og teknologier, hvor barnets sikkerhed og velvære er for øje. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Puky.

  Vedligeholdelse
  Støttefoden kan ikke vedligeholdes meget, men kan dog sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør desuden give gevindet lidt syrefri olie og efterspænde møtrikkerne efter noget tid.

 • Brand Puky
  Produkt Støtteben
  Størrelse 20"
  EAN 4015731096228