Varenummer: 3646130

Støtteben Spanninga Libra justerbart 24-28"


.
99 DKK / STK
79,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Spanninga Libra, også kaldet "Batavus støtteben" er et de støtteben på markedet, der får din cykel til at stå mest stabilt. Det kan lade sig gøre da støtteben sidder i særligt designet slæde der gør støttebenets vinkel meget større end vinklen på andre støtteben. Cykler med et Spanninga Libra støtteben har større afstand fra hjulene og ud til støttebenet, hvilket gør at cyklen ikke så let vælter. Betegnelsen "Batavus støttenben" er opstået, da Batavus i mange år har været det eneste cykelmærke på det danske marked, der har benyttet disse gode Spanninga støtteben som standard på deres cykler.

  Anvendelse
  Libra fra Spanninga tilbyder en stor komfort og stabilitet til cyklen således, at cyklen nemt kan blive holdt oppe af støttebenet. Støttebenet kan anvendes på cykler i størrelsen mellem 24- og 28". Montering af denne bliver desuden nemt, da der medfølger bolte til montering.

  Specifikationer:

  • Farve: Sort.
  • Passer til cykler mellem 24 og 28" (700c)
  • Maks. belastning 40 kg.
  • Bolt til montering medfølger (10 x 20 mm).
  • Kontakt flade til stel: 30 x 52 mm.

  Montering
  Støttebenet er beregnet montering på cyklens påsvejset beslag, lige bag krankboksen, der skal bruges en 8 mm unbrakonøgle til at spænde bolten med. Vi anbefaler at smøre boltens gevind med fedt inden montering, det er også en god ide give støttebenets bevægelige dele fedt.
  Længden på støttebenet justeres ved holde den sølvfarvede knap nede (knappen er placeret på bagsiden af støttebenet) derefter kan den nederste del af støttebenet reguleres op og ned, når den korrekte position er fundet slippes knappen.

  Kvalitetsniveau
  Spanninga har i mange år vist sig som et solidt og kvalitetsstemt mærke, hvor komfort og funktionalitet har været implementeret i alle deres produkter. Dette har haft grobund i et fokus på solide materialer og innovative teknologier, der har kunne tilfredsstille kunden. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Spanninga.

  Vedligeholdelse
  Dette støtteben kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt, hvis man efterspænder boltene efter et stykke tid.

 • Brand Spanninga
  Produkt Støtteben
  Størrelse 26", 27.5", 24"
  EAN 8715117012571
 • Bent H.

  Super godt støtteben

  David S.

  Et støtteben der virkelig støtter cyklen! Det er så godt som umuligt at vælte cyklen, selv om den er fuldt læsset. Ideelt til tur- og indkøbscyklen.

  Line H.

  Nem at sætte på cyklen. Og den justerbare funktion fungerer også perfekt.

  Jan M.

  Hej. Den er og bare i orden og den virker som den skal og der er bare ikke noget at komme efter, og ønsker Jer alle sammen en rigtig dejlig dag. På forhånd tak. Med venlig hilsen Jan.

  Michael S.

  Rigtig god støttefod - nem at montere når du først har fået den gamle af.

  Dennis C.

  alt for langt til en 24" cyckel.

  Svend H.

  støttebenet er godt nok, men skruen til at montere det med er for kort.

  Peter B.

  Næsten slut med en cykel der vælter, brugt på Batavus i mange år med succes, fordi det kan skydes langt ud for optimal støtte.