Varenummer: 22000200

Point støttehjul universal til 10-12"


.
89 DKK / STK
71,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Dit barn kan tilbydes en sikker og god oplevelse i forløbet med, at skulle lære at færdes og cykle og på cyklen i trafikken. Støttehjulene sørger for den nødvendige komfort og stabilitet til cyklen, mens de robuste og solide materialer i sættet sørger for en lang holdbarhed.

  Anvendelse
  Disse støttehjul fra Point giver en tryg og stabil oplevelse til dit barn, når det skal lære at færdes og cykle på cyklen ude i trafikken. Her kan de benyttes til hjul i størrelsen 10" og 12", hvor diameteren på støttehjulene er 10 cm.

  Specifikationer

  • Støttehjul universal til 10-12"cykler. PVC hjul og metal stiver.
  • Universal støttehjul som passer til cykler i størrelse 10" og 12" hjul.
  • Støtte stiverne er i galvaniseret stål.
  • Diameter på støttehjulene 10cm
  • Passer ikke til Puky cykler

  Montering
  Støttehjulene kan hurtigt og nemt monteres med de medfølgende komponenter til montering. Her bør man benytte sig af en unbrakonøgle til selve monteringen.

  Kvalitetsniveau
  Point gør hverdagen nemmere for den enkelte bruger ved, at kunne tilbyde en bred vifte af produkter til en ordentlig pris. Dermed bliver man aldrig taget med bukserne nede i forhold til cykelprodukter, og hverdagens problemer og mangler som cyklist kan hurtigt blive løst. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

  Vedligeholdelse
  Disse støttehjul behøver ingen stor vedligeholdelse, men kan dog sagtens gives en rengøring med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimalt, at man giver gevindene lidt syrefri olie samt efterspænder møtrikkerne efter noget tid.

 • Brand Point
  Produkt Støttehjul
  Størrelse 12", 10"
  EAN 4016232042912
 • Bente J.

  Udmærket vare til prisen. Hurtig levering.

  Malgorzata P.

  Meget hurtig ekspedition, varen afsendt med det samme. Jeg handler gerne hos cykelpartner igen, kan varmt anbefales :-)

  Jes L.

  Passer sikkert til flere modeller. Men aktuelt, da de skulle anvendes til cykel af mærket: Greenfield var bagaksen for kort til den angivne monteringsmetode. Dog kunne de anvendes efter anskaffelse af skruer som passede i cyklens monteringshuller, forsynet med ekstra boret hul, samt filet lidt i overkant.

  Jakob S.

  Super

  Thomas A.

  Støttehjul knækkede da den blev monteret, plastik hjul udføret i meget billig kvalitet. Jeg vil ikke anbefalde det til andre, tag heller og køb støttehjul i Super Brugsen som er meget bedre kvalitet og til næsten samme pris.

  Linda Q.

  Fin vare 😊

  Therese I.

  Gode og nemme at montere