Disse støttehjul passer til Pukys stålmodel. Her får du en uovertruffen kvalitet og pasform. Specialdesignet støtteben fra Puky passer perfekt til Pukys 16" og 18" cykler med stålramme. Dermed kan barnet få den nødvendige stø…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse støttehjul passer til Pukys stålmodel. Her får du en uovertruffen kvalitet og pasform. Specialdesignet støtteben fra Puky passer perfekt til Pukys 16" og 18" cykler med stålramme. Dermed kan barnet få den nødvendige støtte og glæde ved at skulle lære at færdes på cyklen. Støttehjulene er lavet af et robust materiale, hvor stængerne i stål også er med til at give denne store stabilitet.

Anvendelse
Støttehjulene her fra Puky giver en nødvendig støtte og komfort til dit barn således, at oplevelsen ved at skulle lære at færdes på en cykel bliver god. Støttehjulene henvender sig til 16" og 18" cykler fra Puky, herunder modellen Z med stålramme.

Specifikationer

  • Hjul: PVC
  • Materiale: Stål
  • Ringe af stål
  • Medfølgende møtrikker og beslag til montering
  • Til 16" og 18"
  • Z cykler fra Puky med stålramme

Montering
Man kan nemt montere disse støttehjul ved, at man benytter sig af de medfølgende komponenter til montering. Dette bør foregå vha. en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Puky har i mange år skabt sikkerhed og velvære for børn ved, at udvikle kvalitetsprodukter til børn, hvor komfort og funktionalitet er implementeret i produkter ved et nøje materialevalg og solide designs. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor kunden kan være tilfreds ved køb af produkter fra Puky.

Vedligeholdelse
Disse støttehjul behøver ingen større vedligeholdelse, men kan nemt og hurtigt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler desuden, at man bruger lidt syrefri olie til gevindende for vedligeholdelse, samt efterspænder møtrikkerne efter noget tid.

EAN: 4015731094262

Ingen anmeldelser af dette produkt.