Puky giver dig med denne støttefod mulighed for holde dit barns cykel oprejst, så skrammer og ridser undgås. I et let og robust materiale af aluminium, giver støttefoden en god komfort og stabilitet til dit barns løbecykel. S…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Puky giver dig med denne støttefod mulighed for holde dit barns cykel oprejst, så skrammer og ridser undgås. I et let og robust materiale af aluminium, giver støttefoden en god komfort og stabilitet til dit barns løbecykel. Støttefoden kan desuden forkortes i længden, så den kan matche dit barns præferencer.

Anvendelse
Denne støttefod fra Puky giver anledning til støtte og stabilitet til dit barns løbecykel, så man trygt kan efterlade den uden eftertanke. Støttefoden er lavet med et endestykke af plastik, der mindsker risikoen for ridser. Denne støttefod passer til Pukys Z8 samt 18" og 24" cykler.

Specifikationer

  • Model:LR Ride
  • Materiale: Letvægts aluminium
  • Endestykke af plastik
  • Kan forkortes

Montering
Denne støttefod monteres nemt på en LR Ride løbecykel, hvor den kan monteres med de medfølgende komponenter. Dette bør foregå med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Puky er mærket, hvor en stor kvalitet bliver giver til kunderne. Firmaet har altid haft børns komfort og øgede funktionalitet for øje under produktionen af produkter, hvor robuste materialer og solide teknologier er blevet benyttet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Puky.

Vedligeholdelse
Støttefoden kræver som sådan ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være fint, hvis man giver gevindet lidt syrefri olie og efterspænder møtrikkerne efter noget tid.

EAN: 4015731096099

Ingen anmeldelser af dette produkt.