2 anmeldelser
Denne støttefod passer til Pukys LR M løbecykler. Støttefoden gør at løbecyklen kan stå, så den ikke ligger og flyder. Støttefoden er lavet med et robust og samtidigt let materiale, der giver benet en lang levetid. Støttefode…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne støttefod passer til Pukys LR M løbecykler. Støttefoden gør at løbecyklen kan stå, så den ikke ligger og flyder. Støttefoden er lavet med et robust og samtidigt let materiale, der giver benet en lang levetid. Støttefoden kan desuden forkortes i længden således, at den passer til barnets præferencer.

Anvendelse
LR M fra Puky tilbyder en ordentlig støttefod til dit barn således, at løbecykel kan efterlades uden eftertanke. Støttefoden er lavet med et endestykke af plastik på foden, og kan nemt monteres på din pukycykel.

Specifikationer

  • Model: LR M
  • Materiale: Letvægts aluminium
  • Endestykke af plastik
  • Kan forkortes

Montering
Denne støttefod kan nemt monteres på din løbecykel fra Puky, hvor et medfølgende beslag og møtrik gør det nemt. Til selve monteringen bør man benytte sig af en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Puky har skabt sig et kæmpe navn ved, at kunne levere den fornødne komfort og funktionalitet til verdens børn, som de fortjener. Dette har grobund i robuste materialer og løsninger, der gør cykling og færdsel i trafikken til en leg. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Puky.

Vedligeholdelse
Denne støttefod kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med lethed tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være godt, hvis man bruger lidt syrefri olie til gevindet, samt efterspænder møtrikken.

EAN: 4015731096068

29-07-2019
Fin støttefod, men al for stram til at barnet selv kan bruge den.
21-11-2017
Super godt, det virker som det skal ! Og hurtig levering