Med Pukys sikkerhedsvimpel kan du være sikker på, at dit barn har større chancer for at blive set i trafikken. Vimplen rager godt op i luften, så andre trafikanter har let ved at se dit barn, nå…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med Pukys sikkerhedsvimpel kan du være sikker på, at dit barn har større chancer for at blive set i trafikken. Vimplen rager godt op i luften, så andre trafikanter har let ved at se dit barn, når det kommer cyklende. En lille børnecykel kan ellers være let at overse.

Anvendelse
Denne Original sikkerhedsvimpel er nem at montere på barnets Puky løbecykel eller børnecykel. Derudover synes barnet at det er sjovt at have et flag på cyklen som samtidig pynter. Pukys sikkerhedsvimpel er foldbar hvilket gør den nemmere at transportere og opbevare når den ikke er i brug.

Specifikationer

  • Glasfiberstang
  • Foldbar
  • Bøjelig stang
  • Robust flag
  • Vægt: 200g

Kvalitetsniveau
Denne sikkerhedsfane er lavet af et robust stof, der kan klare lidt af hvert. Selve stangen er lavet af bøjelig glasfiber, der på midten kan foldes, hvis cyklen f.eks. skal med i bagagerummet på en bil, eller der er brug for, at den fylder lidt mindre i garagen. I toppen af vimplen sidder der en lille rød stopper, der sørger for, at vimplen ikke blæser af, hvis det f.eks. blæser, eller der bliver kørt stærkt.

Vedligeholdelse
Denne sikkerhedsvimpel fra Puky kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan tørre den af med en fugtig klud efter behov.

EAN: 4015731092237

Ingen anmeldelser af dette produkt.