1 anmeldelser
Her får du en original støttefod fra Puky, der er særligt udviklet til brug på deres model FS-Z6 cykler. Støttefoden er lavet i en robust men let materialeblanding af aluminium, der dermed nemt kan holde dit barns cykel stabi…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en original støttefod fra Puky, der er særligt udviklet til brug på deres model FS-Z6 cykler. Støttefoden er lavet i en robust men let materialeblanding af aluminium, der dermed nemt kan holde dit barns cykel stabil. Støttebenet kan desuden forkortes i længden således, at barnet kan tilpasse til sine præferencer.

Anvendelse
Denne smarte støttefod fra Puky giver anledning til en øget komfort og stabilitet til din cykel fra Puky. Støttefoden kan naturligvis også anvendes på andre børnecykler op til størrelse 16".

Specifikationer

  • Model: FS-Z6
  • Materiale: Letvægts aluminium
  • Endestykke af plastik
  • Kan forkortes

Montering
Støttefoden her kan nemt monteres på barnets cykel fra Puky, hvor medfølgende komponenter som beslag og møtrik gør monteringen nem. Til dette bør man benytte sig af en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Puky angiver et højt kvalitetsniveau med deres cykler og cykeldele, hvor barnets sikkerhed og komfort ligger i defineret i produkterne. Dette har grobund i solide materialer og teknologier, hvor barnet kan få en sikker og tryg tilværelse på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Puky.

Vedligeholdelse
Støttefoden kræver som sådan ikke nogen speciel vedligeholdelse, men kan med lethed tørres over med en fugtig klud. Det kan desuden være en ide, at man bruger lidt syrefri olie til gevindet og efterspænder møtrikken.

EAN: 4015731095160

10-08-2018
Hurtig levering som altid. Varen er som beskrevet, rigtig god kvalitet og nemt for min datter at bruge, der er ikke et øje tørt.