Som barn er det en fantastisk ting med en ringeklokke på sin cykel. Derfor har Puky designet denne serie af ringeklokker specielt til brug på deres tricykler til de mindste børn. Klokken er særlig udviklet, så den er nem at a…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Som barn er det en fantastisk ting med en ringeklokke på sin cykel. Derfor har Puky designet denne serie af ringeklokker specielt til brug på deres tricykler til de mindste børn. Klokken er særlig udviklet, så den er nem at anvende for små børn. Dvs. at den ikke er for stram eller svær at benytte. Med ringeklokken øger du ikke alene dit barns sikkerhed i trafikken, du giver det også en støre køreglæde.

Anvendelse
Selvom ringeklokken er designet til Puky's tricykler, så kan den med rette også bruges til andre cykler, der har en styrdiameter på 16-18 mm. Ringeklokken er farverigt designet, så den passer til Puky's flotte cykler. Klokken har en høj og klar klang.

Specifikationer

  • Farve: Blå, Pink eller Rød
  • Diameter: 5,5 cm
  • Styrdiameter: 16-18 mm
  • Materiale: Plastik og metal

Montering
Ringeklokken monteres nemt ved brug af en stjerneskruetrækker.

Kvalitetsniveau
Disse originale ringeklokker fra Puky er lavet af plastik og metal i en god kvalitet. De er nemme at bruge selv for de mindste børn, og med de mange flotte farver og motiver, er der helt sikkert en version, der vil blive et hit hos dit barn.

Vedligeholdelse
Denne ringeklokke kræver minimal vedligeholdelse, vi anbefaler dog almindelig rengøring.

Ingen anmeldelser af dette produkt.