Denne smarte RT 2 cykeltaske fra Puky er blevet særligt designet til at kunne sidde på en trehjulet Puky Fitsh børnecykel. Den smarte taske er stor og rummelig, så dit barn let kan have plads til sit favoritlegetøj, eller de …
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne smarte RT 2 cykeltaske fra Puky er blevet særligt designet til at kunne sidde på en trehjulet Puky Fitsh børnecykel. Den smarte taske er stor og rummelig, så dit barn let kan have plads til sit favoritlegetøj, eller de mange spændende ting, som I støder på, når I går tur. Tasken er designet til at være nem at anvende også for de mindste børn.

Anvendelse
Monteringen af tasken sker hurtig og nemt - endda så nemt, at dit barn sagtens kan hjælpe med monteringen. De påsyede velcrobånd skal blot fastspændes forskellige steder på cyklens stel og så er barnet klar til afgang.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Taske til Fitsch trehjulet cykel
  • Mål: 25 x 25 x 11 cm
  • Rummelig
  • Velcrobånd
  • Let og hurtig montering

Kvalitetsniveau
Tasken er super let og hurtig at montere. Hvilket ordnes nemt blot ved at fastspænde velcrobåndene på cyklen. Cykeltasken er lavet af slidstærke materialer, der kan holde til det slid, dit barn måtte udsætte den for.

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne taske ved at tørre den over med en fugtig klud. Sørg for, at der ikke ophober sig snavs i velcrobåndene, for at forlænge deres levetid bedst muligt.

EAN: 4015731097362

Ingen anmeldelser af dette produkt.