Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne smarte Pria Pave fra Elite er designet i sort med fine hvide detaljer. Flaskeholderen passer til alle flasker med en diameter fra 70-76 mm., med justeringssystemet er du sikker på, at din flasker bliver i holderen…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 189,00 Før 129,00
DKK 122,55
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne smarte Pria Pave fra Elite er designet i sort med fine hvide detaljer. Flaskeholderen passer til alle flasker med en diameter fra 70-76 mm., med justeringssystemet er du sikker på, at din flasker bliver i holderen, selv på ujævnt terræn. Pria Pave er fremstillet i fiberglas forstærket nylon.

Anvendelse
Pria Pave flaskeholder kan anvendes med alle typer flasker, der har en diameter mellem 70-76 mm. Flaskeholderen er ideel til alle cyklister uanset om du kører på landevej eller i ujævnt terræn, da denne holder er med justeringssystem, som holder flasken på plads, så den ikke falder af.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materiale: Fiberglas forstærket nylon
  • Model: Pria Pave
  • Innovativ justering, som giver mulighed for at bruge forskellige flaske bredder
  • Tilpasses ved blot at dreje på knappen på flaskeholderen
  • Boltafstand: 60-70 mm.
  • Passer til flasker med en diameter på 70-76 mm.
  • Letvægtsmodel som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )

Montering
Elite Pria Pave flaskeholder monteres på din cykels stel med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger. De fleste cykler er med gevindbøsninger, men bolt afstanden kan variere. På de fleste cykler er afstanden 60-70 mm., dette betyder at denne flaskeholder kan anvendes.

Kvalitetsniveau
Flaskeholderen Pria Pave er udviklet med et justeringssystem, hvilket vil sige, at denne flaskeholder kan anvendes til de fleste flasker med en diameter mellem 70-76 mm., samtidig bliver flasken spændt fast, så du er sikker på, at din flaske ikke hopper af, hvis du kommer ud på ujævnt terræn.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.