Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Spacecage skiller ud fra mængden af flaskeholdere, ved at have indbygget opbevaringsrum i bunden af holderen. Tiltrods for det indbyggede opbevaringsrum er Spacecage kun 17 cm. høj og vejer blot 100 gram. D…
Læs mere
Tilbudet udløber 09-02-2020
Vejl.: 119,00 Før 109,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Spacecage skiller ud fra mængden af flaskeholdere, ved at have indbygget opbevaringsrum i bunden af holderen. Tiltrods for det indbyggede opbevaringsrum er Spacecage kun 17 cm. høj og vejer blot 100 gram. Denne Spacecage flaskeholder er fra tyske SKS og kommer i en god og robust kvalitet. Til trods for den ekstra opbevaringsfunktion, har den stadig et fint og lækkert design som tager sig godt ud på cyklen. 

Anvendelse
Denne Spacecage flaskeholder fungere præcist som alle andre flaskeholdere, den har blot indbygget opbevaringsrum, som er ideelt til opbevaring af mønter, nøgler, lappegrej eller andre småting. Du åbner/lukker ved blot at skrue bunden af holderen.

Specifikationer

  • Model: SKS Spacecage
  • Farve: Sort
  • Vægt: 100 gram
  • Højde: 17 cm.
  • Materiale: Plast
  • Indbygget opbevaring
  • Egnet til: Road, Race og MTB

Montering
Montering af SKS Spacecage er simpelt, da de to medfølgende skruer blot skal skrues på cyklen. Værktøj til montering medfølger ikke.

Kvalitetsniveau
Ligesom SKS´s øvrige produkter, er denne Spacecage flaskeholder i en virkelig god kvalitet til prisen. Flaskeholderens lukkesystem ved opbevaringsboks, er ligeledes både robust og solid.

Vedligeholdelse
Flaskeholderen fra SKS kræver ikke særlig vedligehold. Det vil dog altid være en god ide at rengøre den jævnligt, for at opretholde det fine look.

Ingen anmeldelser af dette produkt.