Fra Elite får du her en ny optimeret Cannibal XC flaskeholder, der er optimeret til sideindføring, så du hurtigere og nemmere kan komme til dine drikkevarer. Holderens grip er også blevet forbedret, så den har et godt greb om…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra Elite får du her en ny optimeret Cannibal XC flaskeholder, der er optimeret til sideindføring, så du hurtigere og nemmere kan komme til dine drikkevarer. Holderens grip er også blevet forbedret, så den har et godt greb om din vandflaske selv under ekstreme forhold. Flaskeholderens design er lækkert og eksklusivt og kan anvendes på alle typer cykler. Det er især populært blandt ryttere med cykler, der har slooping rammer, hvor den mindre triangel gør det nødvendigt med sideudtag i flaskeholderen. Vælg mellem flere farvevarianter så flaskeholderen matcher din cykel.

Anvendelse
Denne Elite Cannibal XC flaskeholder kan rumme alle typer drikkedunke i det den har en yderst imponerende fleksibilitet og selvjustering. Du kan placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra, hvilket gør denne flaskeholder ideel på cykler med små stel og smalle rammer.

Specifikationer

  • Flere forskellige farver
  • Vægt: 40 gram
  • Materiale: Glasfiberforstærket nylon
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Justerbare elastomer i gummi
  • Tilpasser sig den enkelte flaskeform
  • Absorberer vibrationer

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm., som også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får en flaskeholder i topkvalitet, som anvendes af mange professionelle cykelryttere. Holderen er skabt i justerbare elastomer i gummi, som tilpasser sig den enkelte flaskeform, og dermed er du sikret, at din drikkedunk sidder godt fast i holderen. Ydermere letter den sideindføringen af flasken, som især efterspørges på slooping rammer.

Vedligeholdelse
Denne smarte flaskeholder kræver ikke megen vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Tilgængelige varianter

Grå/Sort grafik, Hvid/Sort grafik, Matsort, Sort/Blå grafik, Sort/Grøn grafik, Sort/Hvid grafik, Sort/Orange grafik, Sort/Rød grafik

Ingen anmeldelser af dette produkt.