Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
6 anmeldelser
Dette beslag kan benyttes til montering af en flaskeholder fra Klickfix, så du dermed kan få en komfortabel og funktionel flaskeholder til din cykel. Med til beslaget medfølger et spændebånd og …
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Dette beslag kan benyttes til montering af en flaskeholder fra Klickfix, så du dermed kan få en komfortabel og funktionel flaskeholder til din cykel. Med til beslaget medfølger et spændebånd og de nødvendig komponenter for en hurtig og nem montering.

Specifikationer

  • Beslag til flaskeholder
  • Beregnet til cykler hvor der ikke er gevindbøsninger i stellet.
  • kan monteres på rør på en diameter fra 15 mm til og med 60 mm.
  • Flaske og flaskeholder følger ikke med denne vare.

Kvalitetsniveau
Klickfix er kendt for deres funktionelle og løsninger til den gængse cyklist problemer. Dette har gjort mærket bemærkelsesværdigt på det internationale marked, hvor firmaet har fået masser af daglige bruger og fans. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Klickfix.

06-08-2014
Hvad der ikke fremgår tydeligt af varebeskrivelsen er, at den kan drejes både lodret og vandret og altså derfor kan sættes næsten hvorsomhelst på cyklen. Der er vist næsten heller ikke grænser for hvor stor en diameter, den kan klare. Jeg tog en chance og blev MEGET positivt overrasket. Fik jeg sagt, at den er supernem at montere???
03-07-2014
Kunne ikke få den til at side ordenligt fast på avenue-stellet. Måske jeg har gjort det forkert.
03-03-2014
Sidder usædvanlig godt fast. Jeg har den på styret til ekstra flaske på lange ture, men der medfølger montering til både stel og styr. Spænding foregår inde i det sorte beslag og der er derfor ingen fare for ødelægge noget. Der følger også gummi med til at sætte under metalspændet, så man ikke ridser stellet/styret. Husk at selve flaskeholderen ikke medfølger.
31-07-2013
Alt fungerer som det skal. Nethandel, betaling, levering og varen.
23-08-2011
funger fint, ingen problemer der
23-08-2011
Sidder rigtig godt på styret.