Denne Topcage flaskeholder fra tyske SKS, har et lækkert og sporty design. Flaskeholderen er lavet i kraftig og holdbar plastmateriale, som du let kan placere din drikkedunk i under cykelturen, hvad enten du kører MTB eller r…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Topcage flaskeholder fra tyske SKS, har et lækkert og sporty design. Flaskeholderen er lavet i kraftig og holdbar plastmateriale, som du let kan placere din drikkedunk i under cykelturen, hvad enten du kører MTB eller racercykel.

Flaskeholderen findes i flere forskellige farver, så du skal blot vælge din favorit blandt mængden.

Anvendelse
Denne flaskeholder er egnet til cyklen, hvad enten du er til city, racer, MTB eller trekking. Den gør det superlet at indtage væske under turen og sidder meget stabilt på cyklen.

Specifikationer

  • Flaskeholder
  • Model: SKS Topcage
  • Farve: Findes i flere farver
  • Vægt: 53 gram
  • Materiale: Plast
  • Egnet til: Racer, MTB og trekking

Montering
Denne flaskeholder monteres let på cyklens ramme med de to medfølgende skruer.

Kvalitetsniveau
Som med øvrige produkter fra SKS, er denne flaskeholder i en god og slidstærk kvalitet. SKS er et tysk brand, som er kendt for deres gode kvalitet og lækre design og du kan derfor roligt investere i et produkt fra fra SKS.

Vedligehold
Denne flaskeholder kræver ikke nogle særlige former for vedligehold. Da flaskeholderen er lavet i plast, vil den med tiden falme hvis cyklen konstant står i direkte sollys.

Tilgængelige varianter

Blå, Grøn, Hvid, Rød, Sort

Ingen anmeldelser af dette produkt.