Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette er en kabelindgang til Haibike Freed, Greed og Xduro Gen 2. Kabelindgangen er med et originalt inlet, som sikrer dig en optimal finish og funktion af de integrerede kabler. Når kablet er trukket igennem cykelstell…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 50,00 Før 49,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Dette er en kabelindgang til Haibike Freed, Greed og Xduro Gen 2. Kabelindgangen er med et originalt inlet, som sikrer dig en optimal finish og funktion af de integrerede kabler. Når kablet er trukket igennem cykelstellet, klemmes dækslet omkring kablet og fastgøres med den medfølgende skrue. Inden monteringen anbefaler vi, at skruens gevind smøres med en smule fedt.

Specifikationer

  • Inlet til 4 mm kabel (gear)
  • Todelt design for nem montering
  • Skrue til fastgørelse medfølger (2 mm unbrako)
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Haibike kører med et højt niveau blandt deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret med seriøse tendenser. Dette sker med brug af solide materialer og innovative teknologier, hvor et professionelt niveau kan vedligeholdes. Dette har givet dem en solid plads på det internationale marked, hvor de oftest ses i professionelle sammenhænge. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Haibike.

EAN: #

Ingen anmeldelser af dette produkt.