Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Her tilbydes der en robust bagskærm i høj kvalitet, hvor der kan gives en alsidig beskyttelse mod skidt snavs således, at både bagen og ryggen kan blive afskærmet for skidt og snavs. Bagskæ…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her tilbydes der en robust bagskærm i høj kvalitet, hvor der kan gives en alsidig beskyttelse mod skidt snavs således, at både bagen og ryggen kan blive afskærmet for skidt og snavs. Bagskærmen er lavet i et stilrent design med en alsidig og bred skærm, der med sit quick-release skærm kan benyttes på de fleste sadelpinde.

Anvendelse
X-Tra Dry fra SKS giver en tør oplevelse, hvor hverken skidt eller snavs bliver set på dit tøj ved kørsel. Bagskærmen kan benyttes på mange forskellige sadelpinde, hvor specielt en MTB ville have godt af denne skærm. Bagskærmen kan benyttes på en sadelpind med maksimal diameter på ø38 mm. Sadelpinden skal desuden være mindst 10 cm oppe for optimal justering af skærmen.

Specifikationer

  • Vægt: 140 gram
  • Farve: Hvid
  • Quick-release
  • Bredde: 9 cm
  • Længde: 50 cm
  • Maksimal diameter på sadelpind: ø38 mm

Montering
Denne bagskærm kan hurtigt monteres på din sadelpind, hvor man kan benytte sig af en quick-release således, at den blot skal klikkes på sadelpinden.

Kvalitetsniveau
SKS har bibeholdt et højt kvalitetsniveau igennem mange år, hvor komfort og funktionalitet er blevet set som middel mod dagligdagens problemer og mangler på cyklen. Dette sker igennem solide materier og oprigtige designs, der kan give service for en god pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Denne bagskærm kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

20-08-2015
Sidder godt
08-08-2013
Kom som lovet og alt passede perfekt.
05-11-2012
Gode priser og en skide god ide med at der ikke er fragtomkostninger i November, for så ryger besparelsen mange gange.